Izvor: eKapija | Četvrtak, 18.09.2014.| 16:09
Izdvojite članak Odštampajte vest

Grad Beograd ponudio 91 objekat - Objavljen oglas za zakup poslovnog prostora u prestonici

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda donela je odluku o davanju u zakup poslovnog prostora kojim raspolaže. Zaiteresovanim zakupcima ponuđen je 91 prostor za lokale, kancelarije, magacine i garažna mesta na opštinama Voždovac, Vračar, Stari grad, Zvezdara, Palilula, Novi Beograd, Zemun i Čukarica. Ukupna površina prostora koji se daje u zakup je oko 8.500 kvadratnih metara, piše "Beoinfo".

Na osnovu donete odluke, raspisan je javni poziv, na koji će zainteresovani zakupci moći da se jave i pismenim putem dostave ponude. Početna cena zakupa po kvadratnom metru, u zavisnosti od lokacije i namene, iznosi od 226 do 856 dinara, a ugovor o zakupu sa izabranim zakupcima zaključiće se na neodređeno vreme. Ponude će moći da se dostave do 29. septembra, kada će se obaviti i otvaranje pristiglih ponuda.

Direkcija gradi i izdaje u zakup poslovni prostor za potrebe uređivanja građevinskog zemljišta, a sredstva ostvarena po tom osnovu koriste se namenski za realizaciju godišnjeg programa, odnosno za izgradnju nove infrastrukture. Za prvih šest meseci ove godine, Direkcija je prihodovala 36 miliona dinara od zakupnine poslovnog prostora, a očekivana sredstva po ovom osnovu do kraja godine iznose 80 miliona dinara.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.