NavMenu

Srpske vile i na svetskom tržištu - najveća multinacionalna kompanija za prodaju nekretnina "Remax" otvara predstavništvo i u našoj zemlji

Izvor: Novosti Četvrtak, 22.03.2007. 12:03
Komentari
Podeli


Najveća multinacionalna kompanija za prodaju nekretnina "Remax", sa sedištem u Denveru, koja radi u 67 zemalja ima 6.898 agencija i 120.000 prodavnica u svetu, od aprila 2007. godine stiže u Srbiju, ali i u Crnu Goru.

Direktor za ovo područje biće Miodrag Kušić, biznismen iz Kanade.

Sa godišnjom prodajom nekretnina u vrednosti od 400 milijardi USD, stalnim rastom od osnivanja pre 34 godine i reputacijom jedne od 50 kompanija koje su promenile svet, cilj "Rimeksa" je, kako kaže Kušić, da nekretnine iz Srbije i iz Crne Gore promoviše na svetskom tržištu. "Remax" je prisutan u svim zemljama u okruženju izuzev BiH, Albanije i Makedonije.

Dolazak "Remax" za same građane, dodaje on, znači da će dobiti usluge od vrhunski obučenih profesionalaca koji rade u svetski priznatom sistemu, bez obzira na prirodu pojedinačnog tržišta, uz maksimalnu sigurnost u kupoprodaji nekretnina.

- To znači i otvaranje novih radnih mesta i mogućnost da se započne svoj biznis preko svetski priznate kompanije. Kada građanin bude prodavao nekretninu, ona će biti ponuđena kupcima, putem mreža kompanije "Remax", širom sveta. Samo u Americi i Kanadi u "Remax" radi više od 200 prodavaca srpskog porekla - ističe Kušić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.