Izvor: eKapija | Četvrtak, 28.08.2014.| 16:12
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novo mesto za odmor na Zlatiboru - Apartmani firme "Ratko Mitrović construction" useljivi od septembra 2014.

Ljubiteljima odmora na Zlatiboru od sledećeg meseca na raspolaganju će biti još jedno mesto za opuštanje.

Firma "Ratko Mitrović construction" Čačak izgradila je zgradu sa osam apartmana u naselju "25. maj", na oko kilometar od centra Zlatibora. Apartmani su dvosobni, površine od 36 do 43 m2.

- U gradnji su korišćeni visokokvalitetni materijali i oprema - PVC stolarija, sigurnosna ulazna vrata, klasičan hrastov parket prve klase, keramika prve klase, kvalitetna sanitarija i oprema za kupatila, ugrađeno je etažno grejanje, interfon, apartmani imaju Internet, mogućnost priključka kablovske televizije i priključka za gas - navode u preduzeću "Ratko Mitrović construction".

Apartmani se prodaju po sistemu "ključ u ruke" i biće useljivi do kraja septembra 2014.

U preduzeću "Ratko Mitrović construction" kažu da očekuju neometano dobijanje upotrebne dozvole.

- Objekat je izgrađen na osnovu validne dokumentacije, overenog projekta i Rešenja o odobrenju za izgradnju objekta, koje je izdala opštine Čajetina, što će omogućiti nesmetano dobijanje upotrebne dozvole po završetku radova. Prodavac se obavezuje da kupcu obezbedi svu neophodnu dokumentaciju za nesmetano knjiženje apartmana, nakon dobijanja upotrebne dozvole, kao i uknjiženja objekta.

Apartmani se kupuju od investitora - Duška Ćirovića, vlasnika firme "Ratko Mitrović construction", koja je i izvela sve radove na ovom objektu.

Za više informacija o apartmanima u naselju "25. maj"


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.