Izvor: eKapija | Ponedeljak, 25.08.2014.| 14:50
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvaranje tržnog centra "One Zemun" na proleće 2015. godine - Izraelski investitor najavljuje dva nova brenda na našem tržištu

Izraelski "Industrial Buildings Corporation" (IBC) otvoriće na proleće sledeće godine ritejl park u Zemunu, saznaje "eKapija" u toj kompaniji.

- Završeni su radovi na objektu. Svaki čas očekujemo da dobijemo upotrebnu dozvolu. U novembru bi trebalo da zakupci krenu sa opremanjem svojih lokala. Odlično napredujemo, laganim tempom, bez stresa. Otvaranje očekujemo u martu ili aprilu sledeće godine - kaže za naš portal Jasmina Ugrinić, marketing menadžerka u kompaniji "Industrial Buildings Corporation".

Naša sagovornica očekuje da najkasnije do kraja godine potpišu 90% ugovora sa zakupcima.

U toku su pregovori sa dva brenda koja do sada nisu bila prisutna u Srbiji, pa će prvi put kupcima biti na raspolaganju u ritejl parku "One Zemun".

Osim tržnog centra, posetiocima će u Zemunu moći da posete i zabavni park na oko 20.000 m2.

Tržni centar u Zemunu smešten je kraj Novosadskog puta u privrednoj zoni iza veleprodajnog centra "Metro" i OMV pumpe, a prostire se na 15.000 kvadrata i imaće 50 prodavnica. Izraelska kompanija "Industrial Buildings Corporation" (IBC) uložila je u ovaj kompleks u Zemunu 20 mil EUR.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.