NavMenu

Smederevski ITG u novembru otvara garni hotel u Beogradu

Izvor: eKapija Utorak, 12.08.2014. 15:23
Komentari
Podeli
Budući izgled hotela (Foto: itgdoo.co.rs)Budući izgled hotela
Uže gradsko jezgro Beograda do kraja godine dobiće još jedan hotel, jer smederevska kompanija ITG završava izgradnju ugostiteljskog objekta u Ulici Mije Kovačevića na Paliluli.

Stevan Barović, projekt menadžer u kompaniji ITG, kaže za "eKapiju" da je završeno 90% radova.

- Izgradnja je počela krajem 2012. godine i očekujemo da hotel bude otvoren u novembru.

Garni hotel, kategorije 4 zvezdice, imaće 30 soba. Raspolagaće restoranom, mini kafe barom i konferencijskom salom kapaciteta 80 mesta.

Za ovakav tip hotela, kaže Barović, odlučili su se jer se pokazalo da je najlakši za rukovođenje i iz razloga što Beogradu nedostaje još smeštajnih kapaciteta.

- Naša ciljna grupa su poslovni ljudi koji će uz umerene cene dobiti maksimum komfora i kvaliteta. Gostima će na rapolaganju biti brz bežični internet, zvučno izolovane sobe, a sama lokacija hotela u užoj gradskoj zoni, između Vukovog spomenika i Bogoslovije je posebna prednost za goste.

U izgradnju hotela ITG, koji je i izvođač radova na projektu, uložio je 2,5 mil EUR. Smederevska kompanija je građevinsko preduzeće koje pretežno gradi stambene objekte, industrijske objekte, čelične i betonske hale i skladišta, šoping centre, objekte sa posebnom namenom...

Ovo je drugi put da investiraju u ugostiteljske objekte u Srbiji, budući da se u vlasništvu kompanije nalazi vila "Barović" na Zlatiboru.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.