NavMenu

Nova prodaja zgrade "Srboleka" u Sarajevskoj ulici u Beogradu - Javno nadmetanje 20. maja 2014.

Izvor: eKapija Utorak, 15.04.2014. 11:53
Komentari
Podeli
Objekti "Srboleka" u SarajevskojObjekti "Srboleka" u Sarajevskoj
Imovina nekada moćne farmaceutske kuće "Srbolek", uprkos protivljenjima malih akcionara, ide na doboš. Prigovori i zahtevi da se spreči dalja rasprodaja nepokretnosti ove kuće, izgleda da nisu urodli plodom, pa je tako poslovna zgrada preduzeća u Sarajevskoj ulici u Beogradu ponovo ponuđena kupcima.

Stečajni upravnik ponudio je celinu koju čine objekat u Sarajevskoj ulici broj 82 - stambeno poslovna zgrada i portirnica uz Savsku ulicu (površine 341,6 m2), objekat u Sarajevskoj 84 – stambeno-poslovna zgrada površine 3.986 m2 (prizemlje i četiri etaže), i na kraju – pripadajući kancelarijski nameštaj, oprema i sitan inventar.

Objekti "Srboleka" u SarajevskojObjekti "Srboleka" u Sarajevskoj
Početna cena ovih objekata koji se prodaju kao jedna celina, iznosi 208,066 miliona dinara. Imovina "Srboleka" prodaje se metodom javnog nadmetanja, koje bi trebalo da bude održano 20. maja 2014. godine, na adresi Ulica kneza Miloša, br. 80, 1. sprat, u Beogradu. Više informacija možete pogledati OVDE.


Ranije je objavljeno da je prodaja poslovne zgrade "Srboleka" u Sarajevskoj ulici, koju je tražila Čačanska banka, obustavljena u martu, jer je Privredni sud uvažio prigovore malih akcionara. Sada je, međutim, stečajni upravnik ponovo objavio prodaju ove zgrade.

Skladište "Srboleka" u Leskovcu već je prodato kompaniji "Jenaci".



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.