NavMenu

Prvi stanari u "Paunov breg" stižu u julu - Češki "CPI Group" privodi kraju radove u kompleksu na Banjici (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 03.04.2014. 16:13
Komentari
Podeli

Sadašnji izgled "Punovog brega"Sadašnji izgled "Punovog brega"

Stambeni kompleks sa znakom najlepše ptice u julu ove godine dočekuje prve stanare. Naime, češki investitor "CPI Group", koji je na proleće 2013. počeo izgradnju objekta na Banjici, privodi kraju radove.

Na sedam spratova "Paunovog brega" raspoređeno je ukupno 107 stambenih jedinica, raznolike strukture, od 26 m2 do 93 m2, podeljenih na dve nezavisne lamele sa dva odvojena ulaza.

- Atraktivan stambeni kompleks u jednoj od najomiljenijih porodičnih lokacija na Voždovcu, na uglu Paunove ulice i Bulevara Oslobođenja, pruža jedan sasvim novi kvalitet stanovanja i meru kvaliteta, sigurnosti i komfora, koji u potpunosti odgovora porodici koja raste. Do sada je prodato 60% stanova. Preostao je izbalansirani miks kvadratura od jednosobnih do četvorosobnih – kaže za "eKapiju" Mina Kalezić, direktorka prodaje i marketinga kompanije "CBS International", ekskluzivnog zastupnika za prodaju u "Paunovom bregu".

Kako kaže naša sagovornica, svaki stan ima svoju cenu u zavisnosti od pozicije, spratnosti, orijentacije, strukture, a prosečna cena je 1.350 EUR po m2 sa uključenim PDV-om.

Savremeno arhitektonsko rešenje kondominijuma, kao zatvorenog nezavisnog kompleksa u "Paunovom bregu", budućim stanarima pruža bezbednost stanovanja, komfor i funkcionalnost.

Zgrada poseduje podzemnu garažu na dva nivoa sa odvojenim ulazima, kako bi se izbegao i najmanji zastoj na prilazima. Ukupni kapacitet garažnih i otvorenih parking mesta je 107, od čega je 46 garažnih mesta.

U mini tržnom centru, delu kompleksa koji je otvoren krajem prošle godine, smeštena je prodavnica "Maxi" na 1.300 kvadrata, "Inmedio", "Paunovo Zrno", "Orao pizzeria", VIP menjačnica.

Ukupna vrednost projekta je 8,5 mil EUR. Izvođač radova je preduzeće "Akord inženjering", a projekat je uradio CEP.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.