NavMenu

Stanovi sa pogledom na Dunav - "Buha invest" u junu završava izgradnju objekta u Sremskoj Kamenici

Izvor: eKapija Četvrtak, 27.03.2014. 15:26
Komentari
Podeli

Izgled budućeg objekta u Sremskoj KameniciIzgled budućeg objekta u Sremskoj Kamenici

Na desnoj obali Dunava u Sremskoj Kamenici, "Buha invest" iz Novog Sada gradi stambeni objekat sa 34 stana. Kako najavljuju iz te firme, završetak radova planiran je u junu ove godine.

- Objekat niče na lokaciji sa koje se pruža predivan pogled na Novi Sad. Ono što izdvaja ovaj objekat od mnoštva drugih, mirne lokacije, van gradske vreve, a opet u neposrednoj blizini Novog Sada, jeste kvalitetna gradnja i ugrađene termotehničke instalacije koje će omogućiti maksimalan komfor vlasnicima stanova uz minimalne eksploatacione troškove – kažu investitori.

Sadašnji radovi na objektuSadašnji radovi na objektu

Objekat je zidan "Ytong" blokom 30cm i izolacijom od stiropora debljine 15 cm. Prozori su petokomorni sa nisko-emisionim staklima, sa argonom između stakala. Posebna pažnja je osim enegretske efikasnosti posvećena i zvučnoj izolaciji (zidovi između stanova su 30 cm, a unutar stanova 20cm). Dva bešumna lifta sa uštedom u potrošnji struje do 75% u odnosu na standard.

Postavlajnje podnog grejanjaPostavlajnje podnog grejanja

Svaki stan poseduje nezavisan sistem grejanja i hlađenja preko toplotnih pumpi vazduh-voda, podno grejanje i hlađenje preko fan–coil aparata. Proizvođač opreme je jedan od najvećih svetskih proizvođača opreme za klimatizaciju GREE. Multifunkcionalne toplotne pumpe, poslednje generacije su tipa Versati DC inverter, sa mogućnosti grejanja, hlađenja I pripreme tople sanitarne vode, sa radnim opsegom od -20 do +45OC.

Isporučilac opreme je firma "Energy net" iz Kaća, generalni zastupnik proizvođača "Gree electric appliances" za teritoriju Srbije.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.