NavMenu

"Castellastva" do leta 2014. sa četiri zvezdice - Hotel u Petrovcu dobija luks apartmane i bazen (FOTO)

Izvor: Vijesti Utorak, 11.03.2014. 09:22
Komentari
Podeli
(Foto: hgbudvanskarivijera.com)
Hotelska grupa "Budvanska rivijera" obeležava ove godine dva značajna jubileja, 30 godina od otvaranja turističkog naselja "Slovenska plaža" i četiri decenije postojanja petrovačkog hotela "Castellastva".

Jubilej će obeležiti velikim investicijama. Prema rečima izvršnog direktora "Budvanska rivijera" Vula Tomaševića, menadžment hotelske grupe odlučio je da će uđe u obiman i ambiciozan program adaptacije petrovačkog hotela.

- Nakon adaptacije turističkog naselja "Slovenska plaža" i hotela "Palas", koji su sada dostigli nivo od 4 zvezdice, počela je i rekonstrukcija najstarijeg hotela u sastavu "Budvanske rivijere" - hotela "Castellastva". Nakon adaptacije, taj objekat koji sada ima dve zvezdice, trebalo bi da ih ima četiri - kazao je za "Vijesti" Tomašević .

On je dodao da je u planu da osim adaptiranja postojećih smeštajnih jedinica i recepcije, kao i izgradnje novih pratećih sadržaja i bazena, hotel dobije i novih 13 luks apartmana u delu zgrade koji je do sada korišćen za potrebe administracije.

- Po otvaranju, trebalo bi da ima 185 smeštajnih jedinica. Hotel "Castellastva" će od ove godine posredstvom renomiranog touroperatora "TUI Rusia" poslovati u oviru "Tucan klub hotela" - porodičnih klub hotela sa posebno osmišljenim animacionim programom za decu. "Castellastva" će biti prvi objekat ove vrste u regionu - naveo je Tomašević.

Nove sadržaje dobiće i petrovački "Palas" - one je, nakon zamene fasade, bogatiji za još jednu kongresnu salu. Takođe, "Budvanska rivijera" namerava da u predstojećem periodu adaptira i hotel "Aleksandar". I "Slovenska plaža" se priprema za sezonu 2014, a to turističko naselje dobiće nov kolektor i kompletan toplovod.

U galeriji pogledajte budući izgled hotela "Castellastva" (nakon rekonstrukcije), koji je "Budvanska rivijera" predstavila na svom sajtu.

Fotogalerija
Budući izgled hotela
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.