NavMenu

Niče apart hotel na Crvenoj glavici kod Svetog Stefana

Izvor: Vijesti Utorak, 04.03.2014. 10:28
Komentari
Podeli
LokacijaLokacija
Direktorat za planiranje Ministarstva održivog razvoja Crne Gore izdao je Miodragu Mitroviću urbanističko-tehničke uslove za gradnju apart hotela na Crvenoj glavici kod Svetog Stefana, na nekadašnjoj opštinskoj zemlji. Mitrović je vlasnik lanca supermarketa "Megapromet".

Pozivajući se na planski dokument Urbanistički projekat "Ekskluzivni turistički kompleks Crvena glavica", koji je usvojen pre četiri godine u budvanskom parlamentu, resorno ministarstvo je izdalo UT uslove, po kojima je dozvoljena gradnja apart hotela i to tri objekta, čija najviša spratnost može biti pet etaža, a ukupna bruto građevinska površina 10.000 m2.

Mitrović, koji gazduje vodećim trgovačkim lancem u Budvi, postao je pre četiri godine vlasnik atraktivne parcele od 8.165 kvadrata, nadomak Svetog Stefana. Parcela je uknjižena na njegovu kompaniju "Megapromet". Zemljišni kompleks, sa koga se pruža pogled na grad-hotel Sveti Stefan, pre toga je bio u vlasništvu Opštine Budva, ali je u septembrz 2010. dato zeleno svetlo da se razmeni za zemlju koju je Mitrović imao u Mrčevom polju.

Opštinska parcela na Crvenoj glavici, nekadašnjem nudističkom kampu, zamenjena je za Mitrovićevu parcelu u industrijskoj zoni u zaleđu Jaza.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.