NavMenu

Konstantin Veliki stiže u Beograd - Prestonica dobija još jedan hotel sa 49 soba, restoranom i poslovnim centrom

Izvor: eKapija Petak, 31.01.2014. 12:19
Komentari
Podeli

Budući izgled hotela "Constantine the Great"Budući izgled hotela "Constantine the Great"

Sudeći prema broju hotela koji se grade u poslednje vreme u Beogradu, za turističke radnike zime nema. Tako će prestonica uskoro postati bogatija i za hotel "Constantine the Great", koji se gradi u Ulici 27. marta.

Objekat se nalazi u samom srcu Beograda, u pretežno stambenoj četvrti, samo nekoliko koraka udaljen od srpskog parlamenta i parka Tašmajdan. Hotel će tako biti na 10-15 minuta hoda od pešačke zone u Knez Mhajlovoj ulici i boemske četvrti Skadarlija, lako dostupan i dobro povezan sa linijama javnog prevoza.

U početku je zamišljen kao zgrada za rezidencijalne i komercijalne svrhe, a kasnije pretvoren u hotel. Zgrada ima 2 sprata ispod zemje, 6 spratova i potkrovlje. Sastojaće se od 49 soba, restorana (110 sedećih mesta), poslovnog centra (70 sedećih mesta) i podzemne garaže (37 parking mesta).

Da se otvaranje hotela uskoro bliži, kazuje nam podatak da je privredno društvo "Constantine the Great" raspisalo konkurs na sajtu "Infostud" u kome su tražili: sobarice, kuvare, šankere, recepcionere i menadžere...

Podsetimo, u Beogradu je nedavno otvoren renovirani hotel "Crowne Plaza", zatim hotel "Majdan" u Malom Mokrom Lugu, a uskoro će biti otvoreni hoteli "88 Rooms" u Takovskoj ulici, "Jump Inn" u Savamaloj, "Argo" (na uglu Resavske i Kralja Milana).

Tu je i hotel "Nobel" na Andrićevom vencu, "Zepter" hotel na Terazijama, "Radisson Blu Old Mill" ("Stari mlin") kod Sajma, kao i "Gradski hotel" na Zelenom vencu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.