NavMenu

Novi apartmani niču na Zlatiboru - Do kraja 2014. turistima vrata otvara objekat sa 20 apartmana (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 26.11.2013. 15:37
Komentari
Podeli

Zlatibor će do kraja 2014. dobiti nove smeštajne kapacitete. Pre dva meseca investitori iz Republike Srpske, braća Mladen i Bojan Džuveleković, počeli su izgradnju ugostiteljskog objekta sa 20 apartmana.

U izjavi za "eKapiju" Bojan Džuveleković kaže da su ovih dana u toku grubi radovi. Glavni projekat objekta, čiji se apartmani toplinom enterijera u potpunosti uklapaju u planinski ambijent, radio je projektni biro iz Beograda.

Investitori su se odlučili za popularni Zlatibor, jer kako kažu, ovde sezona traje mnogo duže nego na ostalim destinacijama, te je time najrentabilnija.

Objekat, udaljen 250 metara od jezera, će imati 20 apartmana, površine od 32 m2 do 72 m2, sa enterijerom rađenim po standardima hotela sa 4 i 5 zvezdica. Svi apartmani imaju odvojen spavaći deo od dnevnog. U sklopu dnevnog boravka se nalazi i deo za ručavanje sa kuhinjom, a svaki apartman poseduje terasu.

Džuveleković kaže da će u gradnji biti primenjeni standardi energetske efikasnosti, kako bi se što više uštedela energija.

Ono što kupce najviše interesuje je cena. Po kvadratu za ovaj apartman trebalo bi izdvojiti oko 1.700 EUR, a mesto u zajedničkoj garaži vredi 6.000 EUR.

Fotogalerija
Toplina planinskih apartmana na Zlatiboru
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.