NavMenu

"Jump Inn" vraća stari sjaj Savamale - Hotel sa četiri zvezdice u Karađorđevoj ulici biće otvoren početkom 2014.

Izvor: eKapija Utorak, 22.10.2013. 12:34
Komentari
Podeli

Beograd će za nekoliko meseci dobiti još jedan hotel. "Jump Inn Hotel", na uglu Zagrebačke i Karađorđeve ulice, novi je projekat "Triple Jump Group", koja je od napuštene garaže u Savamali stvorila čuveni "Mikser house". Rekonstrukcijom zgrade iz 1924, u moderan hotel sa četiri zvezdice, ta kompanija nastavljaja svoj plan da od zapuštenog kvarta stvore novo kulturno i turističko jezgro srpske prestonice.

Građevinci uveliko rade, rekonstrukcija dobro napreduje, a hotel bi trebalo da vrata otvori oko Nove godine, saznaje "eKapija" u kompaniji "Triple Jump Group".

- "Jump Inn Hotel" će raspolagati sa 49 soba i apartmana zamišljenih tako da zadovolje visoke standarde i da odgovaraju različitinm ukusima i potrebama. Posebno izdvajamo smart TV najnovije generacije sa integrisanom Wi Fi konekcijom i mogućnošću povezivanja kompjutera, tableta, mobilnog telefona ili fotoaparata kao i direktne komunikacije sa gostom. U skladu sa lokacijom, u ponudi je i "Savamala suite" koji je dobio naziv po boemskom delu grada u kome se hotel nalazi, a pruža apsolutno uživanje posle napornog radnog dana ili obilaska grada. Druga atraktivna ponuda je "Jump Inn suite", apartman u dva nivoa koji pruža jedinstven pogled na reku Savu direktno iz udobnog kreveta - objašnjavaju naši sagovornici.


Gostima će na raspolaganju biti i dve konferencijske sale, restoran i aparitiv bar.

"Jump Inn Hotel" biće namenjen kako poslovnim ljudima, tako i turistima. Konferencijska sala i sala za sastanke će biti dobar izbor za konferencije, simpozijume, seminare, treninge, prezentacije i korporarativne sastanke. Za turiste, porodice ili grupu prijatelja koji žele da uživaju u čarima Beograda, noćnom provodu i turističkim znamenitostima, "Jump Inn Hotel" ponudiće apartmane za boravak do četiri odrasle osobe, takozvane "Familly sobe".

Zgradu u Savamali, vrednu oko 4 mil EUR, izgradio je pre skoro devet decenija Rus Nikolaj Vasilijev, projektant Vojnog muzeja na Kalemegdanu. Sa hotelom "Bristol" i zgradom "Geozavoda", činila je najlepše građevine svog doba. Kako su nam kazali novi vlasnici, želja im je da zadrže duh i lepotu starog vremena, pa će "Jump Inn" biti spoj tradicije i moderne. Za rekonstrukciji objekta, "Triple Jump Group" će izdvojiti oko 3 mil EUR.


- Zgrada "Jump Inn Hotela" će biti potpuno renovirana, kako bi hotel pružilo maksimalan komfor, uz savremeni dizajn i najnoviju tehnologiju – kažu sagovornici "eKapije".

"Triple Jump grupu" osnovao je bivši jugoslovenski rekorder i olimpijac u troskoku, Milan Spasojević.

Hotel je vizija vlasnika grupacije "Triple Jump Group", nekadašnjeg rekordera i finaliste Olimpijskih igara u troskoku. Otud i inspiracija za njegov naziv, kao i želja da se sportska strast materijalizuje u slikama poznatih atletičara i atletskih motiva koje će nalaziti svuda po hotelu, objašnjavaju naši sagovornici.

Stari duh Savamale


- Naš hotel nalazi se u srcu starog Beograda, Savamali, koja danas doživljava svoju drugu mladost kao novi centar umetnosti, dizajna, kulture, gastronomije, noćnog provoda i hedonizma na beogradski način. Verujemo da će i "Jump inn" doprineti revitalizaciji i biti tu da pruži vrhunsko gostoprimstvo - kažu u kompaniji "Triple Jump group".

- "Jump Inn Hotel" će biti nekoliko "skokova" ispred svog vremena, na mestu na kome će se pisati nova istorija grada, u Savamali!

"Triple Jump Group"

Osnovna delatnost kompanije od samog početka bila je trgovina proizvodima iz oblasti sporta i mode, zastupanje i distribucija najpoznatijih svetskih brendova, a na teritoriji istočne Evrope i bivšeg Sovjetskog Saveza. "Triple Jump" je registrovan pod sadašnjim imenom u Beogradu 2005. godine.


U okviru "Triple Jump grupe" posluju "Triple Jump" d.o.o. Beograd, "Triple Jump Limited" Kipar, "Triple Jump" d.o.o. Zagreb, "DeltaFer" d.o.o. Beograd, "TP Čelik Beograd" i "Trgovina 22" Kragujevac. Kako je navedeno na kompanijskom sajtu, planirani prihod za 2013. godinu, u svim zavisnim preduzećima grupe, iznosi 42 mil EUR.

Inače, "Triple Jump" d.o.o. danas je ekskluzivni distributer brenda "converse" za Srbiju, kao i za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.

Takođe, imaju ekskluzivni franšizni ugovor sa švedskim "lindex"-om, a prva prodavnica tog modnog brenda kod nas, otvorena je u tržnom centru "Mercator" u Novom Beogradu. U februaru je otvorena i "lindex" prodavnica u "Ušću".

M.S.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.