Izvor: eKapija | Nedelja, 13.10.2013.| 17:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Milšped" otvorio novo skladište u Krnješevcima - Logistička kompanija osniva predstavništva u Hrvatskoj i Albaniji

Novo skladište u Krnješevcima

"Milšped", vodeća logistička kompanija, obeležila je dvadesetu godišnjicu uspešnog rada otvaranjem novog skladišta u Krnješevcima, u petak 20. septembra. Posle samo pet i po meseci od početka izgradnje svečano je otvoren jedan od najsavremenijih skladišnih prostora u regionu, saopštila je ta kompanija.

Ukupna investicija novog skladišta iznosi 8 mil EUR i nalazi se u okviru Logističkog parka "Milšped". Skladište ima ukupnu površinu od 17.000 m2, raspolaže sa 20 utovarno-pretovarnih rampi i uz kompletnu saobraćajnu infrastrukturu omogućava klijentima da iskoriste sve prednosti modernih skladišnih rešenja na izvanrednoj lokaciji. U sklopu 17.000 m2 skladište ima i 2.000 m2 kancelarijskog prostora što će obezbediti brzu uslugu i efikasno poslovanje zaposlenog osoblja i klijenata, stoji u saopštenju.

Kada je reč o ekološkim aspektima i brizi za životnu okolinu, treba reći da novo skladište poseduje sisteme za prečišćavanje otpadnih i zauljenih voda, kao i reciklažno dvorište za tretiranje neopasnog otpada koji nastaje u procesu rada.

Nebojša Iković

Novo skladište je počelo da radi 10. oktobra 2013. godine, a kako je najavio Nebojša Iković, vlasnik kompanije "Milšped", uskoro možemo da očekujemo nova proširenja kapaciteta kao i otvaranje Milšpeda Hrvatska i Milšpeda Albanija.

"Milšped" grupa trenutno posluje kroz više pravnih lica, a to su : "Milšped", "Milšped AML", "Milšped Nekretnine", "Milšped Mercurio", "Milšped Montenegro" i "Milšped Slovenija".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.