Izvor: eKapija | Petak, 11.10.2013.| 10:21
Izdvojite članak Odštampajte vest

"CBRE Srbija" osvojila tri prve nagrade kao najbolja konsultantska kuća za nekretnine

Kompanija "CBRE Group" je šesti put za osam godina proglašena za globalno najbolju konsultantsku kuću za nekretnine u ovogodišnjem izboru časopisa "Euromoney". "CBRE Srbija", koju u Srbiji predstavlja kompanija "CBS International", je osvojila čak tri prve nagrade kao najbolja konsultantska kuća za nekretnine, najbolji ekspertski tim za procenu vrednosti nekretnina i najbolji konsultant na polju posredovanja u kupoprodaji i izdavanju komercijalnih nekretnina.

"Euromoney" je vodeća internacionalna, finansijska publikacija, koja na godišnjem nivou organizuje anketu među svojim čitaocima - korporacijama, finansijskim institucijama, top menadžmentu internacionalnih kompanija u više od 160 zemalja, u cilju selekcije najboljih konsultanata, investitora i finansijskih institucija kao ključnih igrača kako na globalnom, tako i na regionalnim i tržištima pojedinačnih zemalja.

Globalno CBRE je ove godine osvojila čak 75 nagrada u pojedinačnim kategorijama poslovanja, koje uključuju i 7 regionalnih nagrada, a kada je reč o zemljama Centralnoistočne Evrope kompanija je osvojila br. 1 poziciju u Českoj, Poljskoj, Mađarskoj i Srbiji.

- Ovakav vid priznanja je nešto na šta smo naročito ponosni, jer predstavlja zajednički uspeh naših klijenata i nas, reflektuje poverenje koje klijenti imaju u naš rad i uvažavanje od strane konkurenata - komentariše Dragan Radulović, direktor kompanije "CBS International".

- Nagrada za najbolje na lokalnom tržištu pripada našim zaposlenima i rezultat je apsolutne posvećenosti potrebama klijenata i opštem nastojanju da konstantno unapređujemo nivo usluga koje pružamo, što nam omogućava da odgovorimo izazovima jednog mladog tržišta kakvo je srpsko.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.