NavMenu

Otvoren renovirani hotel "Žabljak" sa četiri zvezdice - Vlada Crne Gore spremna da uloži 10 mil EUR u durmitorski kraj

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 22.07.2013. 11:47
Komentari
Podeli

Na Žabljaku je otvoren renovirani hotel "Žabljak" sa četiri zvezdice, a crnogorski ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, najavio je na otvaranju nove investicije u vrednosti 10 mil EUR.

- Ovo je jedan novi, dobar impuls razvoju turizma na Žabljaku. Siguran sam da ovo daje novu snagu i energiju da se realizuju projekti koji treba da obezbede da Žabljak opet zauzme pravo mesto na turističkoj mapi - rekao je Gvozdenović, otvarajući hotel.

On je dodao da će Vlada Crne Gore uložiti više od 10 mil EUR u nove staze i ski liftove na Žabljaku, kao i da će obezbediti značajna sredstva za obnovu hotele "Jezera" i "Planika".

Kako je prenela podgorička Pobjeda, ministar je ocenio da je realizacija puta Žabljak - Risan nova prilika za razvoj ove turističke destinacije.

Izvršni direktor kompanije "Hotel menadžment Durmitor", Vladimir Kujundžić, podsetio je da je renoviranje hotela "Žabljak" počelo pre više od godinu dana, navodeći da posao nije bio nimalo lak i da je zahtevao puno novca i truda.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.