Izvor: Tanjug | Ponedeljak, 22.07.2013.| 11:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvoren renovirani hotel "Žabljak" sa četiri zvezdice - Vlada Crne Gore spremna da uloži 10 mil EUR u durmitorski kraj

Na Žabljaku je otvoren renovirani hotel "Žabljak" sa četiri zvezdice, a crnogorski ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, najavio je na otvaranju nove investicije u vrednosti 10 mil EUR.

- Ovo je jedan novi, dobar impuls razvoju turizma na Žabljaku. Siguran sam da ovo daje novu snagu i energiju da se realizuju projekti koji treba da obezbede da Žabljak opet zauzme pravo mesto na turističkoj mapi - rekao je Gvozdenović, otvarajući hotel.

On je dodao da će Vlada Crne Gore uložiti više od 10 mil EUR u nove staze i ski liftove na Žabljaku, kao i da će obezbediti značajna sredstva za obnovu hotele "Jezera" i "Planika".

Kako je prenela podgorička Pobjeda, ministar je ocenio da je realizacija puta Žabljak - Risan nova prilika za razvoj ove turističke destinacije.

Izvršni direktor kompanije "Hotel menadžment Durmitor", Vladimir Kujundžić, podsetio je da je renoviranje hotela "Žabljak" počelo pre više od godinu dana, navodeći da posao nije bio nimalo lak i da je zahtevao puno novca i truda.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.