NavMenu

Mali ugostiteljski centar u holu "Jugoslavije" - Tokom avgusta proradiće i dva sprata čuvenog novobeogradskog hotela

Izvor: Blic Nedelja, 07.07.2013. 18:10
Komentari
Podeli

Hotel "Jugoslavija"Hotel "Jugoslavija"

Jedan od najpoznatijih beogradskih hotela - "Jugoslavija", otvoriće tokom avgusta potpuno renovirani hol u prizemlju, u okviru kojeg će se naći različiti ugostiteljski, zabavni i uslužni sadržaji. U tom periodu bi trebalo da prorade i dva hotelska sprata sa oko 45 soba.

Sedam godina od kako je čuveni hotel prodat grčkom investitoru "Alpe-Adria", konačno su počeli radovi na sanaciji, raščišćavanju i uređenju. Radnici sada renoviraju hol i spoljašnje prilaze, piše "Blic". Na šetalištu ispred hotela već radi bašta sa mini-binom, gde se održavaju koncerti. Popločani su i prilazi, pokošeno rastinje, izbetonirane staze. U kompaniji "Real Holding", koja trenutno radi kao zakupac u ime fonda "Alpe-Adria", kažu da će se u holu naći restoran, picerija, frizerski salon, igraonice...

- Svi delovi koji su pod zaštitom, poput stepenica ili najvećeg lustera na svetu, ostali su izgledom nepromenjeni, a ostali su preuređeni tako da se dobije lep i funkcionalan prostor - kaže Rajan Rajičić iz "Real Holding".

Svi trenutni radovi su u okviru sanacije i raščišćavanja, dok će izgradnja novih sadržaja pričekati koncept za izradu plana detaljne regulacije, koji je u fazi usvajanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.