NavMenu

"Danos" u 2012. izdao više od 20.000 m2 maloprodajnog prostora

Izvor: eKapija Ponedeljak, 28.01.2013. 13:50
Komentari
Podeli

Bez obzira na krizni period i pad broja transakcija na tržištu nekretnina, 2012. je bila uspešna godina za kompaniju "Danos and Associates". "Danos" se istakao u konsultantskim uslugama u oblasti šoping centara, "retail" parkova, kao i uličnih lokala. U 2012. godini ukupno je realizovano više od 20.000 m2 ovakvog prostora, saopštila je ta kompanija.

Kompanije koje su se bavile ekspanzijom svoje mreže u 2012. su mahom lanci supermarketa, drogerije, prodavnice sportske opreme, kompanije koje se bave prodajom garderobe i obuće koja je cenovno prihvatljivija za naše uslove. Krizom je najviše pogođena oblast bele tehnike, mada su neke od kompanija i u toj oblasti su uspele da naprave rast.

- "Danos" je kao konsultant radio na više projekata širom Srbije: "BIG Shopping Centar" u Novom Sadu, "Aviv Park" u Pančevu, "Karaburma Shopping Centar" u Beogradu, "VIVO Shopping park" u Jagodini, "Kragujevac Plaza" u Kragujevcu, "TQ Shopping City" u Inđiji, TC "Mercator", kao i u mnogobrojnim lokalima u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji - navedeno je u saopštenju.

"Danos" je jedan od vodećih konsultanata za nekretnine u Srbiji, Grčkoj i na Kipru. Kompanija na grčko-kiparskom tržištu uspešno posluje već 45 godina i članica je grupe "BNP Paribas Real Estate", a kancelarija u Beogradu je počela sa radom u martu 2009. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.