Izvor: Tanjug | Četvrtak, 03.01.2013.| 10:44

Izgradnja hotela "Marriott" u Beogradu počinje krajem januara 2013.

Budući izgled hotela "Marriott" u Beogradu

Kompanija "PSP Farman" krajem januara počeće izgradnju hotela "Merriott" u centru prestonice, a nastavlja se i gradnja kompleksa West 65 na Novom Beogradu, najavio je predsednik te kompanije Branislav Grujić.

On je u izjavi Tanjugu naveo da će na rekonstrukciji bivše zgrade "Jugodrva", pored Narodnog pozorišta, gde će se nalaziti hotel "Marriott", bez prekida raditi oko 200 ljudi.

- Vrednost te investicije, zajedno sa vrednošću nekretnina, je veća od 20 mil EUR - naveo je Grujić.

Grujić je najavio da će u 2013. biti nastavljena i izgradnja kompleksa West 65.

- U prvom tromesečju u februaru ili martu, očekujemo useljenje - kazao je Grujić, napomenuvši da se na kompleksu West 65 radi punom parom i da je na gradilištu trenutno više od 400 radnika.

Kako je naveo, to su "udarni" projekti koji se tiču Srbije, dok "PSP Farman" kao holding iz inostranstva ima planove i za izlazak na nova tržišta i sada je u pregovorima sa Kuvajtom.

Grujić je dodao da će se u 2013. raditi i na projektu Feniks, koji je u građevinski konzorcijum okupio firme iz bivših jugoslovenskih republika, napomenuvši da će kompanija "PSP Farman" i u Rusiji učestvovati u realizaciji sedam do osam novih projekata.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.