NavMenu

Odmor od pet zvezdica na Kopaoniku - "Mujenlux" apartmani sa velnes centrom i bazenom od decembra 2013. spremni za prve goste

Izvor: eKapija Sreda, 24.10.2012. 13:03
Komentari
Podeli

Strastveni skijaši i svi koji žele da se odmore i zimi i leti na Kopaoniku od decembra 2013. na raspolaganju će imati nove apartmane u vikend naselju. Gosti "Mujenlux"-a će uživati u velnes centru i zatvorenom bazenu, kao i specijalitetima nacionalne kuhinje.

"Mujen" iz Novog Pazara, posle investicije u prvi ugostiteljski objekat na poznatoj srpskoj planini, započeo je izgradnju još dva objekta sa luksuznim apartmanima.

- Moja porodica i ja smo veliki ljubitelji skijanja tako da smo često boravili u našoj vikendici na Kopaoniku. Odlučio sam da na našoj planinskoj lepotici započnem i poslovanje. Jedan objekat sa apartmanima je završen i te smeštajne jedinice su prodate. Sada je u toku izgradnja još dva objekta sa apartmanima u vikend naselju – kaže za "eKapiju" Enko Šukurica, direktor kompanije "Mujen".

U samom centru vikend naselja u toku je izgradnja turističkog objekta sa 40 apartmana koji će biti površine od 19 do 120 m2.

- Apartmani će biti izgrađeni i opremljeni po najvišim evropskim standardima. Gosti će imati uslugu od 5 zvezdica, a na raspolaganju će im biti i bazen, spa i velnes centar, kao i restoran sa prelepim pogledom. Objekat ima obezbeđen veliki parking, a parkiranje je inače veliki problem, ne samo ovog naselja, već i drugih delova Kopaonika – navodi Šukurica.

Naš sagovornik napominje da će svaki apartman imati svoju ski kasetu, kao i da će svim gostima biti na raspolaganju ski bus koji će ih voziti do staza za skijanje po njihovom izboru.

Cena apartmana u izgradnji je 1.600 EUR po kvadratu, a kada objekat bude izgrađen investitor očekuje da će cena biti oko 2.000 EUR po m2.

- Već imamo prodatih apartmana. Nudimo i mogućnost plaćanja na 36 rata bez kamate uz 30% učešća. Takođe, vlasnici apartmana će moći da ih izdaju tokom cele godine, a mi ćemo obezbeđivati goste. Očekujemo dosta stranaca s obzirom na to da uspostavljamo saradnju sa poznatom turskom agencijom ETS koja ima više od 800 ispostava širom sveta, a u pregovorima smo i sa dve ruske turističke agencije – objašnjava direktor kompanije "Mujen".

Šukurica ističe da će još više stranaca dolaziti na našu poznatu planinu kada bude otvoren aerodrom kod Kraljeva.

Za izgled apartmana na Kopaoniku zaduženi su projektanti Suat Ljajić i Milivoje Milanović iz biroa "Moj projekat", dok je izvođenje radova povereno niškoj firmi "Pledil".

Još 30 apartmana u izgradnji

Kompanija "Mujen" investirala je u još jedan objekat za turiste na Kopaoniku.

- U toku je izgradnja 30 apartmana i restorana, takođe u vikend naselju, koji će biti završeni do decembra naredne godine. Cena kvadrata je 1.250 EUR u izgradnji. I ovi apartmani će se po želji vlasnika izdavati, a imaće i službu prevoza.

S.O.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.