NavMenu

Otvoren izraelski tržni centar "Big CEE Srbija" u Novom Sadu

Izvor: Tanjug Četvrtak, 11.10.2012. 15:13
Komentari
Podeli

Tržni centar izraelske kompanije "Big CEE Srbija", u koji je investirano oko 50 mil EUR, svečano je danas otvoren u Novom Sadu u prisustvu potpredsednika vlade i ministra odbrane Aleksandra Vučića, ambasadora Izraela u Beogradu Josefa Levija i mnogobrojnih građana.

Podsećajući da je Izrael jedan od najvećih investotora u Srbiji, Vučić je istakao da ovaj tržni centar pokazuje da Srbija, ukoliko bude napredovala i menjala investicioni ambijent, može da privuče još mnogo više, ne samo izraelskih, već i investicija iz drugih zemalja i dodao da očekuje da se to i dogodi u narednom periodu.

Vučić je rekao kako očekuje da Izrael u budućnosti ulaže još mnogo novca, i uvodi svoje tehnologije, kao i da očekuje da Izareal bude prisutan u svim delovima naše zemlje kroz investicije u poljoprivredu i druge privredne grane.

Tržni centar, ukupne veličine 40.000 kvadratnih metara, u kome će biti zaposleno oko 500 radnika, svečano su puštanjem balona u vazduh otvorili gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor i vlasnik kompanije "Big CEE Srbija" Ejtan Barzeu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.