NavMenu

Stanovi na Vračaru u harmoniji sa kupcima - Britanski "Pluto Capital" gradi drugi stambeni kompleks u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 02.07.2012. 16:49
Komentari
Podeli

Jedan od najaktivnih stranih investitora u sektoru stambenih nekretnina "Pluto Capital" već uveliko radi na izgradnji svog drugog stambenog projekta na srpskom tržištu. Reč je o kompleksu "Harmony Apartments" koji će ponuditi 80 stanova različitih veličina na Vračaru.

Kupci pokazuju izuzetno interesovanje s obzirom na to da je projekat još u ranoj fazi gradnje, poučeni prvim projektom ovog investitora, "LiveIN Dorćol", koji predstavlja primer uspeha na tržištu i sinonim kvaliteta, dobre cene i ispoštovanih rokova izgradnje, saopštila je kompanija "CB Richard Ellis" koja je ekskluzivni zastupnik prodaje "Harmony Apartments".

Kako je finansiranje projekta unapred definisano i nezavisno od same dinamike prodaje, kupci su u mogućnosti da biraju dinamiku plaćanja koja njima najviše odgovara, pri čemu je procentualno najveći deo isplate po preuzimanju stana. Ovaj relaksirani modul otplate, po vrlo pristupačnim cenama kupci odlično prihvataju i prepoznaju kao prednost u rešavanju jednog od najvažnijih životnih pitanja, navedeno je u saopštenju.

Investitor se potrudio da kupcima približi i sam kvaliet gradnje i izbor završnih materijala, otvorivši vrata potpuno opremljenog stana u svom drugom realizovanom projektu "LiveIn Dorćol", u Skenderbegovoj ulici, koji kupci mogu svakog dana slobodno posetiti, a koji predstavlja reper kvaliteta i funkcionalnosti koje će ponuditi i kompleks "Harmony Apartments".

Završetak gradnje kompleksa "Harmony Apartments" je planiran za kraj 2013.

U odabiru optimalnih prostornih rešenja i povoljnijih komercijalnih paketa kupcima je na raspolaganju stručni prodajni tim projekta "Pluto Capital" i "CB Richard Ellis".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.