NavMenu

"ComTrade" završava izgradnju razvojnog centra u Sloveniji - Za IT stručnjake regiona novih 10.000 m2

Izvor: eKapija Sreda, 13.06.2012. 10:45
Komentari
Podeli

U septembru ove godine, vodeći međunarodni proizvođač softverskih rešenja "ComTrade Grupacija" će se useliti u svoje nove prostorije u "Feniks" poslovnom centru u Ljubljani i tako potvrditi da Slovenija igra važnu ulogu u realizaciji internacionalne strategije razvoja.

Ovim potezom, "ComTrade" će stići do 10.000 m2 poslovnog prostora za svojih pet stotina IT stručnjaka raspoređenih u razvojnim centrima u Ljubljani, Mariboru i Novoj Gorici.

U izjavi povodom ulaska u nove prostorije, predsednik "ComTrade Grupacije" Veselin Jevrosimović je naglasio značaj odeljenja lociranih u Sloveniji za strategiju cele matične kompanije:

- Slovenija je oduvek imala veoma važnu ulogu za razvoj kapaciteta Grupacije u oblasti softverskih rešenja. Sa optimizmom gledamo u budućnost i nastavićemo da upošljavamo veliki broj stručnjaka u regionu. Takođe nameravamo da održimo reputaciju savremene evropske kompanije čija se pametna IT rešenja odlikuju visokim kvalitetom, reputaciju koju smo više od 20 godina gradili kroz saradnju sa međunarodnim kompanijama kao što su HP, "Bally", "Itron", "Simobil", "Telekom Austria Group", "Citrix" i druge. U novi poslovni objekat ulažemo značajna sredstva i unapred se radujemo mogućnosti da klijente dočekamo u našem novom domu: modernom, energetski efikasnom i veoma reprezentativnom.

Sa razvojnim centrima u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini i mrežom prodajnih kancelarija u SAD, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Irskoj, Švajcarskoj i Austriji, "ComTrade Grupacija" je jedna od najistaknutijih IT kompanija u regionu koja zapošljava najtalentovanije lokalne stručnjake u oblasti IT rešenja.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.