NavMenu

Mesto za sportiste i rekreativce u blizini reke Gradac - Valjevski "Omni centar" početkom 2012. otvara vrata

Izvor: eKapija Sreda, 21.12.2011. 13:42
Komentari
Podeli

"Omni centar" Valjevo"Omni centar" Valjevo

Početkom 2012. Valjevci će moći da isprobaju svoje umeće u košarci, odbojci, rukometu, fudbalu, tenisu, kuglanju, borilačkim sportovima u "Omni centru". Na prostoru nekadašnje fabrike za preradu kože "Milan Kitanović", valjevska kompanija "Ingrap-Omni" otvoriće sportsko-ugostiteljski kompleks.

- Do Nove godine bi trebalo da završimo sve radove i da otvorimo "Omni centar". Zasada je u funkciji mala sala gde nam dolaze sugrađani zainteresovani da rekreativno igraju košarku, mali fudbal i druge sportove – kaže u razgovoru za "eKapiju" Milomir Stojanović, direktor "Omni centra".

U okviru kompleksa smeštena je sportska sala površine 880 m2 za košarku, odbojku, rukomet, mali fudbal koja će imati tribine za 300 gledalaca.

- Osim sportskih aktivnosti planiramo da ovde organizujemo koncerte. Takođe, već se zna da će ovde biti organizovan sajam privrede Kolubarskog okruga SPREG koji je ranije organizovan u salama osnovnih škola u Valjevu – napominje Stojanović.

Posetioci "Omni centra" će na raspolaganju imati i kuglanu, salu za stoni tenis, salu za borilačke sportove, zatvoren teniski teren. Sportske sadržaje će upotpuniti stolovi za bilijar i stoni fudbal, frizerski salon sa stolom za masažu i sauna, kao i deo sa đakuzijem i turskim kupatilom.

- Roditelji koji treniraju u nekom delu kompleksa, decu će moći da ostave u igraonici. U centru će biti otvorena i prodavnica sportske opreme. Posetiocima će na raspolaganju biti i sport kafe koji će krasiti veliki pano Miloša Teodosića – navodi naš sagovornik.

Ovaj sportski centar osim rekreativaca želi da privuče i sportiste koji će dolaziti na pripreme u valjevski kraj, tako da je izgrađeno i 14 soba.

- "Omni centar" je u neporednoj blizini reke Gradac tako da se zalažemo da se napravi trim staza za sportiste kako bi mogli da se pripremaju i u prirodi. Ciljna grupa za smeštajni deo centra jesu sportisti, a očekujemo i Ruse koji bi trebalo da grade prugu Valjevo-Loznica. Imamo i restoran u kojima će biti služena nacionalna kuhinja. Takođe, raspolažemo i salom za svadbe i ostale svečanosti koja može da primi 700 gostiju.

Kompleks poseduje dva teniska terena i sprave za vežbanje na otvorenom, a za naredni period u "Omni centru" razmišljaju i o izgradnji bazena i velnes centra. Za projekat centra je bila zadužena valjevska firma "Ana projekt".

S.O.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.