NavMenu

"Mercator-S" u jednom danu otvara pet "Roda" objekata u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 16.11.2011. 12:29
Komentari
Podeli

"Mercator-S" u četvrtak 17. novembra otvara pet "Roda" objekata u u Beogradu, nakon potvrde da je ispunio sve zakonske uslove za preuzimanje u zakup objekata Robnih kuća Beograd u kojima posluju "Familija marketi".

Građanima u naselju Dušanovac (Ustanička 64A), Miljakovac (Vareška 4), Zemun (Glavna 11-15), Novi Beograd (Jurija Gagarina 155), kao i opštine Stari Grad (Dečanska bb) "Mercator" će pružiti prepoznatljivu ponudu "Roda" brenda i kupovinu u prijatnom ambijentu. Ovi prodajni objekti "Rode" su formata Supermarketa, ukupne površine oko 5.500 m2 i zapošljavaju blizu 150 ljudi. Na sam dan otvaranja "Roda" objekata, organizovane su brojne promocije i bogata ponuda akcijskih proizvoda po izuzetno povoljnim cenama, dok je svaka 50-ta kupovina gratis.

"Mercator-S" je potrošačima omogućio odloženo plaćanje čekovima građana na 60 i 90 dana.

Preuzimanjem trgovačke delatnosti "Familija Marketa", "Mercator" nastavlja sa strategijom širenja i razvoja maloprodajne mreže u Srbiji. Nakon otvaranja prvih "Roda" objekata u glavnom gradu, "Mercator-S" će otvoriti još 2 objekata u Beogradu, ali i proširiti mrežu sa novih 20 prodajnih objekata u Vojvodini, centralnoj i južnoj Srbiji, uključujući gradove u kojima nije bio prisutan kao što su: Valjevo, Vranje, Pirot, Užice, Bajina Bašta, Bor i Knjaževac.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.