Izvor: eKapija | Ponedeljak, 03.10.2011.| 14:04
Izdvojite članak Odštampajte vest

Andrew Peirson imenovan za izvršnog direktora "Jones Lang LaSalle" - Nekretninaš proslavio 10 godina rada u Srbiji

Andrew Peirson

Andrew Peirson imenovan je za izvršnog direktora "Jones Lang LaSalle Srbija", kompanije koja ove godine slavi deset godina poslovanja u našoj zemlji.

Peirson ima dugogodišnje iskustvo u poslovanju na tržištima srednje, istočne i jugoistočne Evrope i nastojaće da unapredi poslovanje kompanije JLL u Srbiji , kao i na tržištu istočne i jugoistočne Evrope, uz podršku našeg jakog lokalnog tima i u saradnji sa regionalnim direktorom Jens Moller Madsenom.

Kompanija "Jones Lang LaSalle" je 29. septembra na brodu "Rige od Fere" sa klijentima i saradnicima obeležila deset godina uspešnog poslovanja na tržištu Srbije, sa željom da se nastavi uspešno poslovanje i rast kompanije na tržištu.

Andrew Peirson

Posle objedinjavanja poslovanja dve vodeće konsultantske kompanije iz oblasti poslovanja sa nekretninama, beogradska kancelarija "King Sturge" je 25. jula 2011. zvanično promenila naziv u "Jones Lang LaSalle" Beograd.

"Jones Lang LaSalle", kompanija u kojoj je zaposleno više od 40.000 ljudi, u više od 1.000 kancelarija u 70 zemalja, pruža opšte finansijske i profesionalne usluge u oblasti poslovanja nekretninama, obezbeđujući svojim klijentima sveobuhvatnu uslugu u oblasti nekretnina na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou.

Beogradska kancelarija će nastojati i dalje da objedinjuje znanja primenljiva na lokalnom nivou sa globalnim JLL pristupom i međunarodnim standardima u oblasti maloprodajnih, poslovnih, industrijskih i logističkih sektora poslovanja u oblasti nekretnina, pružajući usluge agencijskog posredovanja, upravljanja nekretninama, procena i savetovanja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.