NavMenu

Delegacija nemačke privrede u Srbiji partner "Serbia green building expo and conference 2012"

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.09.2011. 11:20
Komentari
Podeli

"Serbia green building expo and conference 2012", međunarodni sajam i konferencija o održivoj zelenoj gradnji, koja će se u organizaciji Saveta zelene gradnje Srbije, održati prvi put u našoj zemlji od 23. do 25. februara 2012. u Beogradu, dobio je partnersku podršku Delegacije nemačke privrede u Srbiji.

Delegacija nemačke privrede u Srbiji uputila je poziv svojim članicama (više od 60 uglavnom nemačkih kompanija u Srbiji) da učestvuju i budu izlagači na ovom događaju.

- Smatramo da je Sajam zelene gradnje izuzetna prilika da se svetska naučna i tehnička saznanja i trendovi u zelenoj gradnji što više prošire u Srbiji. Naša privredna institucija, koja je partner Saveta zelene gradnje Srbije, daje punu podršku ovom događaju - rekao je Michael Schmidt, direktor Delegacije nemačke privrede u Srbiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.