NavMenu

U Vrdniku u planu gradnja zgrade sa 96 stanova i 16 apartmana

Izvor: eKapija Utorak, 09.07.2024. 09:55
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay / Engin_Akyurt)
U Vrdniku je u Ulici Stara kolonija bb u planu stambeno-poslovni objekat, spratnosti Po2+Po1+Su2+Su1+P+1+Ps. U osnovi je pravougaoni i ima više funkcionalnih celina.

U podrumskim etažama smeštene su garaže i ostale tehničke i pomoćne prostorije, na etaži suteren 2 smeštene su poslovne prostorije - apartmani, dok su u ostalim etažama (Su1, P, 1 i Ps) projektovane stambene jedinice.

Objekat je podeljen na dve lamele. U lameli 1 nalazi se 48 stambenih jedinica i osam apartmana, a u drugoj lameli 48 stambenih jedinica i osam apartmana.

Projektovano je ukupno 107 parking mesta - u garažama po 31, na parcelama 24 i u okviru saobraćajnica 21.

Pešački i kolski pristup objektu vršiće se direktno sa nekategorisanog puta sa severne strane objekta, a kolski pristup sa južne strane, direktno u garažu.

Investitori su privatna lica, za urbanistički projekat bio je zadužen Domus Contruction iz Inđije, a za projekat arhitekture Studio W iz Beograda.

Mapa: Stara kolonija

A. K.
Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.07.2024.  |  Agro

Ukrajinski privrednik planira da u Srbiji otvori pogon za preradu žitarica i uljarica - Najavljen projekat vredan 150 mil EUR

U Srbiji bi uskoro mogao da bude otvoren pogon za preradu žitarica i uljarica, a u taj projekat bi bilo uloženo oko 150 mil EUR. O ovoj potencijalnoj investiciji bilo je reči na sastanku ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Martinovića i ukrajinskog privrednika Sergeja Dedečkova (Sergiy Dyadechko). U razgovoru je istaknuta namera ukrajinskog privrednika da u Srbiji izgradi veliki pogon za preradu poljoprivrednih

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.