NavMenu

Prvi međunarodni portal za investicije u nekretnine namenjen profesionalcima

Izvor: eKapija Utorak, 02.08.2011. 12:52
Komentari
Podeli

IPI B2B (International Property Investment B2B) je prvi svetski internet portal za investicije u nekretnine, namenjen profesionalcima. Sada, ovaj inovativni sajt pokriva više od 120 zemalja i ima mrežu od preko 25 agenata. "Dynamic Communications Group", osnivač i organizator BeLRE sajma nekretnina i investicija, sa sedištem u Beogradu, zvanični je predstavnik IPI B2B portala u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini.

IPI B2B je koncizna i prilagodljiva umrežavajuća platforma za graditelje, javne institucije, arhitekte, investitore, krajnje korisnike i obuhvata sve segmente industrije (komercijalne nekretnine, maloprodajne, kombinovane projekte, hotele i turizam, rezidencijalne, javne i projekte nastale iz javno-privatnih partnerstava) širom sveta.

- Želeli smo da povežemo donosioce odluka u razvoju nekretnina širom sveta i omogućimo im da, bez dodatnih troškova, iz komfora sopstvene kancelarije, u virtuelnom okruženju, lako i efikasno organizuju sastanke. IPI B2B je veoma složen i zahtevan projekat, prvi koji pokriva čitav svet. Sigurna sam da će se balkanske zemlje, u kojima ima mnogo mogućnosti za investiranje, vrlo brzo, preko našeg portala, povezati sa investitorima u svetu - izjavila je Barbara Efthymiou, direktorka IPI B2B portala.

IPI B2B je idealno mesto za promociju projekata, pronalaženje mogućnosti za investiranje, reklamiranje usluga, informisanje o novostima u industriji i uspostavljanje strateških partnerstava, podjenako za investitore, graditelje, konsultante, advokate, menadžere projekata, inženjerske kompanije i sve ostale učesnike u tržištu razvoja nekretnina.

- Dovoljan je samo jedan klik mišem i možete da krenete u virtuelni obilazak projekata koji su već izgrađeni ili će tek biti izgrađeni, širom sveta, i u svim segmentima industrije. Za nas je veliko zadovoljstvo da sarađujemo sa menadžmentom ovog portala, kao i čast što smo izabrani za zvaničnog predstavnika IPI B2B portala za skoro sve zemlje bivše Jugoslavije - izjavila je Dušica Gaković, partner i jedan od osnivača "Dynamic Communications Group".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.