NavMenu

U centru Inđije u planu višeporodični stambeno-poslovni objekti

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.02.2024. 11:46
Komentari
Podeli
Ulica Vojvode Stepe (Foto: Shutterstock/BalkansCat)Ulica Vojvode Stepe
U Inđiji je u planu izgradnja višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta i rekonstrukcija i dogradnja postojećeg stambeno-poslovnog objekta. Parcele se nalaze centralnom deu naselja, u bloku br. 38, neposredno uz javnu površinu ulica Dunavska i Vojvode Stepe.

Na parceli 8067 u toku je izgradnja stambeno-poslovnog objekta namenjenog višeporodičnom stanovanju, spratnosti Po+P+3. U pitanju je prva faza izgradnje novoprojektovanog višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta.

(Foto: Print screen / Urbanistički projekat)

Planirani objekat namenjen je višeporodičnom stanovanju sa lokalima prema Dunavskoj ulici. Podzemna etaža se sastoji od pet malih garaža. Spratnost objekta će biti Po+P+3. Objekat ima dva ulaza.

U objektu će biti zastupljeni stanovi sledeće strukture: garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni. Površine stanova se kreću od 30 m2 do 75 m2. Većina stanova ima terase ili balkone.

Na parceli 2082 postoji izgrađen stambeno-poslovni objekat, spratnosti P+Pk. Predmetni objekat se zadržava u svom gabaritu i planira se rekonstrukcja i dogradnja. Pomoćni objekti na ovoj parceli će biti srušeni i uklonjeni.


Planirani objekat je namenjen porodičnom stanovanju. Imaće četiri stana i dva lokala prema ulici Vojvode Stepe. Spratnost objekta će biti P+2.

Zelene površine su pozicionirane u dvorišnom delu novoplaniranih parcela. Na parcelama će biti obezbeđeno minimalno 30% ozelenjenih površina. Osnovna namena zelenih površina je odmor i rekreaciju korisnika stambenog objekta. Na zelenim površinama postoji mogućnost postavljanja i dečijih sprava za igru, klupa za sedenje i drugih elemenata urbanog mobilijara. Pored toga zelenilo ima i dekorativnu ulogu.

(Foto: Print screen / Urbanistički projekat)

Investitor je Atos Nika doo Inđija, a obrađivač projekta Arhiprojekt IN.

Javn uvid traje do 6. marta.

A.K.

Mapa: Dunavska ulica
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.