Izvor: eKapija | Petak, 15.07.2011.| 13:33
Izdvojite članak Odštampajte vest

I odmor i posao - Kompleks "Palville Apartments" sa 4 zvezdice na Paliću

(Foto: b)

Spoj zadovoljstva u vidu odmora i jednostavnog poslovanja, nov je koncept apartmanskog naselja, koji upotpunjuje turističku ponudu Palića. Reč je o komplesku "Palville Apartments", smeštenom 350 metara od jezera Palić, koji nose 4*. Vlasnik apartmana, može da uživa u komfornom ambijentu i sadržajima koje nudi hotelski centar "Palville", a kada ga ne koristi može ga izdavati turistima.

(Foto: b)

- U okviru kompleksa imamo 63 apartmana, od čega je polovina prodata. Kupac nama može prepustiti rentiranje apartmana kada ne boravi u njima. Većina kupaca je zainteresovana za ovakav vid poslovanja. Apartmane smo otvorili u septembru prošle godine, ostalo je da završimo još jednu lamelu, a završetak tih radova očekujemo za mesec do mesec i po. U toku je izgradnja i konferencijske sale koja će moći da primi 80 osoba kako bismo se uključili i u ponudu kongresnog turizma – kaže u razgovoru za "eKapiju" Miloš Lazić, menadžer "Palville Apartments".

Kako kaže naš sagovornik, apartmani su kategorisani sa četiri zvezdice i postoje kao standardni, superior i VIP, a razlikuju se prema površini.

(Foto: b)

- Apartman su površine od 33 m2 do 54 m2 a sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe sa malom kuhinjom, i kupatilom. Kupac apartmana postaje knjižni vlasnik sa sopstvenim priključcima na svu infrastrukturu. Apartmani se nalaze na tri etaže - prizemlje, prvi sprat i drugi sprat, i svi imaju obezbeđeno parking mesto – navodi menadžer kompleksa.

Svaki apartman ima sopstvenu terasu sa pogledom na atrijum u kome se nalazi otvoreni bazen dimenzija 20 x 8,5 m. U sklopu bazena, osim određenog broja vodenih masažera i gejzira, postoji i odvojeni deo za hidro masažu kao i manji dečji bazen. Ovde bi mogao da se organizuju i razni vodeni sadržaji npr. aqua aerobik.

(Foto: b)

U sklopu "Palvilla" se nalazi restoran namenjen gostima, kapaciteta 70 mesta. Smešten je na prizemnom delu i na jugozapadnoj strani objekta. Celom širinom restorana pogled se prostire prema unutrašnjem delu i gleda na plato i otvoreni bazen.

Bogatstvo sadržaja upotpunjuje i velnes centar sa ponudom u vidu finske i parne saune, đakuzija, masaže i dr.

(Foto: b)

U kompleksu je smešteno i dečje igralište bogatog sadržaja. Kombinovani rekviziti za više penjanja i spuštanja, ljuljaške, klackalice postavljene su na jugozapadnoj strani objekta.

Investitor projekta je firma "Palville Invest". Arhitektonski projekat je poveren preduzeću za projektovanje, inženjering i nadzor "Support" iz Subotice, dok je izvođač radova subotička firma "DG Company". Realizicija projekta urađena je u saradnji sa Hypo-Alpe-Adria bankom.

S.O.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.