NavMenu

Brixwell Investment planira izgradnju sedmospratnice na Vračaru - Kod Čuburskog parka gradiće se i poslovni apartmani i podzemna garaža na tri nivoa

Izvor: eKapija Subota, 30.12.2023. 13:36
Komentari
Podeli
(Foto: Studio TEKTO)
Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograda oglasio je javnu prezentaciju UP za izgradnju stambeno-poslovnog objekta spratnosti 3Po+P+6+Ps na uglu ulica Černiševskog, Maksima Gorkog i Orlovića Pavla na Vračaru.

Investitor je preduzeće Brixwell Investment doo iz Beograda.

Površina prostora obuhvaćenog UP-om iznosi ukupno 778 m², a na ovoj lokaciji se nalazi osam objekata, koji su predviđeni za rušenje pre izgradnje nove zgrade.

Budući objekat je funkcionalno podeljen u tri dela, stambeni, poslovni i pomoćni (garaža). U sklopu objekta projektovano je 14 stambenih jedinica, 14 poslovnih apartmana, dva lokala i 50 parking mesta.

Sve tri podrumske etaže fizički su podeljene na dva dela po vertikali, jedan deo pripada ulazu A, a drugi ulazu B, garaže su podeljene na garažu A i garažu B.

(Foto: Studio TEKTO)
Na prizemlju, na frontalnoj fasadi objekta ka ulici Černiševskog, smešteni su ulazi u objekat (stambeni – A i poslovni – B) kao i pristup jednom od auto-liftova.

Lokalima koji su smešteni na frontalnoj fasadi pristupa se direktno sa ulice, tj. omogućen im je pristup iz ulice Orlovića Pavla, direktno sa trotoara, kao i auto-liftu kojim se pristupa delu garaže A.

Nosilac izrade urbanističkog projekta je Studio TEKTO iz Stare Pazove, a javna prezentacija trajaće do 12. januara.

I. Ž.
stambeno poslovni kompleks Brixwell Investment Čuburski park Beograd
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.05.2024.  |  Saobraćaj

Spremaju se izmene Zakona o bezbednosti saobraćaja - Zabrana međusobnog preticanja kamionima na autoputu i ograničenje snage motora za vozače do 25 godina

Ministarstvo građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova mesecima radi na izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja kojima će znatno biti pooštrene kazne za bahate vozače i one koji ne poštuju propise, izjavio je ministar građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе Goran Vеsić. Jedna od novina, kako je dodao, biće i ograničenje snage motora za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.