NavMenu

Na Vračaru u planu zgrada sa pet stanova - Na svakom spratu po jedan uz zajedničku teretanu i spa

Izvor: eKapija Četvrtak, 09.11.2023. 10:35
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Idejno rešenje / Atelje Arhi)
Ulica Požarevačka u Beogradu na broju 18 mogla bi da dobije zgradu spratnosti Po2+Po1+P+4+Ps. Ovde se trenutno nalaze tri stambena objekta, koje je potrebno ukloniti.

Objekat je stambeni i u svom sklopu sadrži dva nivoa podruma sa ukupno osam parking mesta i dva parking mesta za bicikle, sa ostavama. U podrumu -1 se nalaze dve garaže sa po jednim parking mestom i još dva parking mesta za automobile - ukupno čertiri parking mesta za automobile i dva za bicikle. U podrumu -2 se nalaze dve garaže sa dva parking mesta i još dva parking mesta odvojena - ukupno četiri parking mesta.

(Foto: Print screen / Idejno rešenje / Atelje Arhi)

U prizemlju objekta je sa prednje strane ulazni hol i autolift, dok su u zadnjem delu prizemlja zajedničke prostorije - teretana i spa.

Na etažama od prvog do povučenog sprata nalazi se po jedan stan. Ukupan broj stanova u objektu je pet.

(Foto: Print screen / Idejno rešenje / Atelje Arhi)

Investitori su fizička lica, obrađivač urbanističkog projekta bilo je PD Aula iz Beograda, a idejnog rešenja Atelje Arhi.

A. K.
Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.05.2024.  |  Saobraćaj

Da li su automatizovane garaže rešenje za problem parkiranja u Beogradu?

Svaki vozač iz bilo kog većeg grada u Srbiji zna kakve su muke s parkiranjem, posebno u centralnim gradskim ulicama. Ovaj problem najizraženiji je, naravno, u Beogradu, u kojem ljudi sate i sate gube u pokušajima da pronađu slobodno mesto u obeleženim zonama, na parkinzima ili u javnim garažama. Zato se sve češće kao idealno rešenje za Beograd pominju podzemne automatizovane garaže koje, prema rečima zagovornika ove ideje,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.