NavMenu

Otvorena nova "Idea" prodavnica na Čukarici

Izvor: eKapija Četvrtak, 16.06.2011. 15:14
Komentari
Podeli

Nova "Idea" prodavnica otvorena je juče u Turgenjevljevoj ulici 10 na Čukarici. Otvaranju su prisustvovali zamenik predsednika opštine Vladeta Jovanović, član opštinskog veća Nebojša Šarenac kao i generalni direktor kompanije "Idea" Vladimir Bokan.

U moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 650 m2, u skladu sa najsavremenijim standardima svetskog retaila, potrošačima se nudi bogat asortiman od preko 6.000 artikala.

Na dan otvaranja prvih 500 kupaca dobili su poklone, a svaki 50-ti kupac dobiće svu kupljenu robu besplatno do petka 17. juna. "Idea" je takođe omogućila kupovinu na odloženo plaćanje do 90 dana čekovima građana bez kamate.

Kompanija "Idea" nastavlja sa ulaganjem u razvoj maloprodajne mreže. Ostvarivanjem planirane strategije, "Idea" danas broji 149 maloprodajnih objekata širom Srbije, 7 veleprodajnih centara i više od 4000 zaposlenih.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.