NavMenu

Na Ledinama u planu gradnja dva stambeno poslovna objekta sa po dve lamele (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 28.09.2023. 08:58
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Berger Group)
Na Ledinama, u Ulici Milana S. Minića, planirana je izgradnja dva stambeno poslovna objekta sa po dve lamele, spratnosti Po+P+2+Ps.

Za lamele A i B projektovano je ukupno 25 stanova, sedam poslovnih apartmana i 33 parking mesta. Kada je reč o lamelama C i D, planirano je 28 stanova, osam poslovnih apartmana i 38 parking mesta.

U podzemnoj etaži projektovane su dve srednje garaže sa pratećim tehničkim prostorima. Jedna garaža je predviđena za parkiranje namenjeno Lamelama A i B, dok je druga garaža predviđena za parkiranje korisnika smeštenih u C i D lameli.

Na etaži prizemlja projektovani su prostori u funkciji poslovnih apartmana kao i holski pristupi sa vertikalnim komunikacijama stanovanja i poslovanja.

Na etažama prvog sprata, drugog sprata i povučenog sprata projektovane su stambene jedinice različitih struktura, sa vertikalnim komunikacijama.

Planirana je fazna gradnja, pri kojoj bi se prvo gradili podrum sa garažom za Lamele A i B i Lamela A, potom u drugoj fazi Lamela B, u fazi tri podrum sa garažom za Lamele C i D i Lamela C i u fazi četiri Lamela D.

Investitor je privatno lice, a za urbanistički projekat je bilo zaduženo preduzeće Berger Group sa Vračara.

A.K.


Fotogalerija
Zgrada u Ulici Milana S. Minića
Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

01.12.2023.  |  Građevina, Saobraćaj

Počelo raščišćavanje terena za izgradnju autoputa Beograd-Zrenjanin-Novi Sad

Raščišćavanje terena na kome će se graditi autoput od Beograda preko Zrenjanina do Novog Sada zvanično je počelo, izvestio je na svom instagram nalogu ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić koji je uz vest postavio i snimak bagera koji raščišćavaju teren. Osim ovog obaveštenja i napomene da je time ispunjeno obećanje, resorni ministar u ovoj objavi nije dao nikakve dodatne informacije, pa ni to koliko bi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.