NavMenu

Ruma prodaje građevinsko zemljište iz javne svojine površine 70.302 m2

Izvor: eKapija Sreda, 31.05.2023. 10:36
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / MemoryCatcher)Ilustracija
Opština Ruma raspisala je oglas za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi izgradnje. Naime, kako se navodi u oglasnoj dokumentaciji, u pitanju je parcela površine 70.302 m2, a utvrđena početna cena iznosi 126.543.600 dinara, odnosno 1.800 din/m2.

Planom detaljne regulacije "Rumska petlja" u Rumi, propisano je da je na parceli moguća izgradnja proizvodnih, skladišnih, poslovnih objekata i pratećih objekata uz poslovanje kao i objekata za potrebe infrastrukture. Takođe, dozvoljene su i delatnosti iz domena sekundarnih i tercijarnih delatnosti kao i razne uslužne delatnosti.

Javno nadmetanje zakazano je za 30. jun, a više detalja možete pronaći OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.10.2023.  |  Saobraćaj

Mašinovođa koji je povezao poslednji voz sa Glavne i prvi "Soko" ka Novom Sadu otišao u penziju - eKapija na poslednjoj putničkoj vožnji Zorana Đurđevića

- Kolega, bilo je zadovoljstvo raditi sa Vama. Takav profesionalac se jednom rađa. Još deset sekundi do polaska – poručuje otpravnica na železničkoj stanici u Novom Sadu mašinovođi voza 553 sa polaskom u 15 časova. Otpravnica tačno u sekundu daje znak za polazak "intersiti" voza ka Beogradu, jednako uzbuđena kao i mašinovođa i drugi malobrojni na stanici u Novom Sadu koji su znali da to nije tek jedan u nizu polazaka. Jer posle

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.