NavMenu

Imperial Gradnja planira izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa sa 243 stana i 403 parking mesta na Voždovcu

Izvor: eKapija Petak, 24.03.2023. 13:09
Komentari
Podeli
(Foto: Screenshot/Grad Beograd/Idejno rešenje/Yugo biro Beograd)
Investitor Imperial Gradnja planira izgradnju stambeno poslovnog kompleksa u Bulevaru Peka Dapčevića na Voždovcu sa 243 stana i 403 parking mesta. Planirani objekat nalazi se u okviru postojećeg kompleksa, a pešački prilaz omogućen je direktno iz Bulevara Peka Dapčevića.

Predviđena je izgradnja objekta atrijumskog tipa koji se sastoji od četiri lamele, a projektom je planirana spratnost objekta Po3+Po2+Po1+iPr+4+Ps.

(Foto: Screenshot/Grad Beograd/Idejno rešenje/Yugo biro Beograd)
Ukupna bruto površina objekta je 38.336,21 m2, od čega je površina podzemnih garaža 13.588,78 m2. Ukupna bruto površina nadzemnog dela objekta iznosi 24.747,43 m2.

Na sva tri nivoa garaža planirano je 366 parking mesta. Na nivou terena je smešteno još 37 parking mesta. Svaka lamela ima poseban pristup podzemnim etažama u vidu liftova i stepenišnog prostora. Suterenska etaža predviđena je samo u okviru lamele 2 gde je zbog velike visinske razlike u odnosu na Bulevar Peka Dapčevića bilo moguće formirati još jednu etažu.

(Foto: Screenshot/Grad Beograd/Idejno rešenje/Yugo biro Beograd)
Nivo prizemlja kompletno je opredeljen za formiranje poslovnog prostora/lokala različitih namena. Ulaz u ove prostore je omogućen po celom obimu objekta.

Stanovi različite strukture i kvadrature projektovani su od prvog sprata do povučenog sprata, a predviđene su ukupno 243 stambene jedinice.

Nosilac izrade projekta koji se nalazi na javnoj prezentaciji do 7. aprila je Yugo biro iz Beograda.
Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

31.05.2023.  |  Građevina, Saobraćaj

Stari savski most ostaje do sledećeg proleća - Sa budućim tunelom činiće "mali metro", kaže Šapić

Neće biti uklanjanja Starog savskog mosta dok se ne završi projekat za tunel od Ekonomskog fakulteta do Bulevara despota Stefana, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, a prenosi Beoinfo. On je istakao da je projekat za Novi savski most faktički završen, ali da se taj projekat sad objedinjuje sa projektom izgradnje tunela, čime će se objediniti saobraćajnice od Bulevara Zorana Đinđića i Mihajla Pupina na Novom Beogradu

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.