NavMenu

U Aranđelovcu u planu izgradnja zgrade sa 16 stanova

Izvor: eKapija Utorak, 21.02.2023. 12:16
Komentari
Podeli
(Foto: screenshot/Grad Aranđelovac/Idejno rešenje/PR Nadia Aranđelovac)
U Aranđelovcu je u planu izgradnja višeporodične stambene zgrade spratnosti Su+P+4 na uglu ulica Ljubićke i Kralja Petra I. Idejno rešenje je izradila PR Nadia, a za potrebe urbanističkog projekta geodetske poslove, snimanje i obradu, kao i urbanistički projekat uradio je Infoplan iz Aranđelovca.

Naime, planirana je dogradnja postojećeg stambeno - poslvnog objekta sa pratećim sadržajima. Objekat koji se dograđuje je slobodnostojeći, spratnosti Po+P. U prizemnom delu nalaze se lokali kojima se pristupa sa trotoara. Dograđeni deo je višeporodični stambeni objekat sa 16 stanova, a ima kolski pristup iz ulice Ljubićke, dok je pešački pristup planiran iz ulice Kralja Petra I.

U suterenu je smešteno 7 parking mesta, dok je na otvorenom prostoru obezbeđeno još 9 parking mesta.

Ukupna površina obuhvata urbanističkog projekta je 9,71 ara. Investitor je privatno lice, a urbanistički prjekat nalazi se na javnom uvidu do 28. februara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.02.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Panonske terme u Inđiji imaće više od 1 km tobogana, 6 bazena i hotel i to samo u prvoj fazi - Evo kako će izgledati budući najveći akva park u Srbiji (FOTO)

Panonske terme, akva park u Inđiji, imaće tobogane dužine oko 1 km, a kompleks bazena sa hotelom biće izgrađen na površini od 6 hektara. Vrednost investicije je 12 mil EUR, najavio je predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak. - Ovo nije samo zabava u akva parku, već i zapošljavanje novih radnika, kao i upotpunjavanje kompleksa brojnim sportskim sadržajima u okviru hotelske infrastrukture - istakao je predsednik opštine, uveren da će

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.