Izvor: eKapija | Četvrtak, 17.02.2011.| 12:14
Izdvojite članak Odštampajte vest

Stambeno-poslovni kompleks "REH" u Kragujevcu primiće prve stanare sredinom 2011. godine

(Foto: b)

Prva faza izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa "REH" u Kragujevcu biće završena do 31. jula, rečeno je "eKapiji" u istoimenoj firmi. U neposrednoj blizini centra grada, u Kosovskoj ulici br. 28 biće izgrađeno naselje od četiri stambeno-poslovna objekta. U prvoj fazi biće izgrađeno dva, dok će ostali biti sagrađeni u 2012. godini.

- Nezavisno postavljeni objekti u visini prizemlja povezani su pešačkim stazama koje se pretvara u zajednički slobodan prostor različitih sadržaja. Stanovnicima naselja biće na raspolaganju dečja igrališta, uređeno zelenilo, kafići i bašte za odmor - kažu u firmi "REH".

Kako navode, objekti su konstruisani u skeletnom sistemu sa ojačanom armirano betonskom konstrukcijom koja je omogućila formu garaže bez ijednog stuba ili konstruktivne prepreke. Potpuna vodonepropustljivost garažne etaže kao i protivpožarna zaštita garaže sa sprinkler sistemom i posebno projektovanim protivpožarnim vratima garantuju bezbednost stanara.

- Objekat zadovoljava propise energetske efikasnosti prve kategorije sa termo izolovanim podovima i fasadom. Pažljivo birana stolarija, profila "alufussion" tehnologije renomiranog nemačkog proizvođača KBE sa termo staklima, omogućuje najbolje uslove termičke i zvučne izolacije dva materijala aluminijuma i pvc-a za udobnost doma - kažu u firmi "REH".


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.