NavMenu

Stenemi Gradnja planira izgradnju sedmospratnice u ulici Milorada Bondžulića na Voždovcu

Izvor: eKapija Petak, 16.12.2022. 10:14
Komentari
Podeli
(Foto: Screenshot/Grad Beograd/UP/IBM Consult Beograd)
Investitor Stenemi Gradnja iz Beograda planira izgradnju stambeno poslovne zgrade sa sedam spratova u ulici Milorada Bondžulića 4 na Voždovcu.

Obrađivač urbanističkog projekta je IBM Consult, takođe iz Beograda, a idejno rešenje izradio je Studio za projektovanje Bau Arhitektura iz Ivanjice.

Površina predmetne parcele iznosi 339 m2, a na parceli se nalaze objekti predviđeni za rušenje.

U prizemlju objekta planirani su komercijalni sadržaji. Predviđeno je da zgrada ima dva lokala i dva poslovna ateljea, i ukupno 16 stanova.

Položaj zgrade u odnosu na planirane objekte u bloku (Foto: Screenshot/Grad Beograd/UP/IBM Consult Beograd)Položaj zgrade u odnosu na planirane objekte u bloku
Urbanističkim projektom su planirana 22 parking mesta, od kojih je 18 mesta namenjeno za stanovanje, a 4 za poslovne prostore. Parking mesta smeštena su na dva nivoa podzemnih etaža.

Prizemlje i prvi sprat predviđeni su za lokale i poslovne ateljee, dok su na drugom, trećem, četvrtom i petom spratu projektovana po tri stana različite strukture i površine. Na šestom i sedmom spratu predviđena su po dva stana.

Pešački i kolski pristup objektu obezbeđen je iz ulice Milorada Bondžulića.

Urbanistički projekat nalazi se na javnom uvidu do 30. decembra.

S. M.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.02.2024.  |  Građevina

U Gornjem Milanovcu u planu gradnja Srpsko-vikinškog avantura parka za decu

Gornji Milanovac bi mogao da dobije atrakciju namenjenu najmlađima, shodno urbanističkom projektu koji je bio na javnom uvidu pred kraj januara. Naime, razmatra se gradnja Srpsko-vikinškog avantura parka za decu, neposredno uz Kuću srpsko-norveškog prijateljstva (restoran Norveška kuća). Planira se opremanje sadržajima za rekreaciju i igru dece: "zip line", viseći mostovi, penjalice i ostali sadržaji za aktivni boravak dece.

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.