NavMenu

BKA development radi na stambeno-poslovnom kompleksu Depo residence u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 15.06.2022. 10:53
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: eKapija / Aleksandra Kekić)Ilustracija
BKA development iz Beograda na adresi Bulevar kralja Aleksandra 142 (na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Sredačke ulice) obavlja radove na rekonstrukciji, dogradnji, prenameni i izgradnji stambeno-poslovnog kompleksa Depo residence.

Spratnosti P, 4Po+P+4+2Ps do 4Po+P+8+Ps, posle izvedenih radova ukupne BRGP 30.545,37 m2, od čega nadzemno ukupne BRGP 19.365,65 m2 sa ukupno 121 stambenom jedinicom, 13 lokala, jednim depadansom dečijih ustanova, jednom trafo stanicom u funkciji kompleksa, sa ukupno 205 parking mesta od čega je 11 parking mesta za osobe sa posebnim potrebama.

Radove čine:

-rekonstrukcija i dogradnja postojećeg objekta - portirnice, spratnosti P, ukupne BRGP 138 m2, kojim radovima
se objekat implementira kao deo stambeno-poslovne lamele C;

-rekonstrukcija postojećeg objekta - zida (fasadno platno), ukupne BRGP 30 m2 koji je deo hale 1, 2 i 3 i koji se po projektu zadržava u unutrašnjosti parcele kao fasadno platno-elementi čime se ostvaruje veza novoprojektovane i
postojeće vrednosti kompleksa;

-rekonstrukcija i prenamena pomoćnog objekta radionice u depadans predškolske ustanove, spratnosti P, ukupne BRGP 454 m2

-izgradnja stambeno-poslovnog objekta koji se sastoji od 3 lamele: A, B i C, ukupne BRGP 30.545,37 m2 od čega nadzemne BRGP 18.881,65m2, sa ukupno 121 stambenom jedinicom, 13 lokala i podzemnom garažom sa ukupno 205 parking mesta od čega je 11 parking mesta za osobe sa posebnim potrebama.

Prema građevinskoj dozvoli, predračunska vrednost planiranih radova iznosi 4.248.000.000 dinara.

Projekat je uradio Mašinoprojekt kopring iz Beograda.

Završetak radova očekuje se u maju 2024. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.