NavMenu

Oglašena prodaja građevinskog zemljišta na Banovom brdu - Početna cena 21,79 miliona dinara

Izvor: eKapija Utorak, 24.05.2022. 11:17
Komentari
Podeli
(Foto: Janet Faye Hastings/shutterstock.com)
Grad Beograd oglasio je prodaju građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada.

Na prodaju je oglašena lokacija koja se nalazi u Karpoševoj ulici na Banovom brdu i pripada Gradskoj opštini Čukarica. U pitanju je građevinska parcela GP17, ukupne površine 262 m2, a čini je katastarska parcela broj 10415 KO Čukarica.

Lokacija je obuhvaćena Planom generalne regulacije građevinskog područja sedišta jedinica lokalne samouprave - grad Beograd, na osnovu koga je sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda izdao Informaciju o lokaciji, prema kojoj se predmetna katastarska parcela nalazi u zoni transformacije porodičnog stanovanja u delimično formiranim gradskim blokovima u višeporodično stanovanje.

Kako se navodi u oglasnoj dokumentaciji, sa višeporodičnim stanovanjem su kompatibilni komercijalni sadržaji iz oblasti trgovine, administracije i uslužnih delatnosti koji ne ugrožavaju životnu sredinu i ne stvaraju buku.

Pristup građevinskoj parceli GP 17 predviđen je sa postojeće Ulice Karpoševe.

Utvrđena početna cena iznosi 21,79 miliona dinara.

Prijave se dostavljaju na adresu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J. P. Njegoševa 84, poštom ili na pisarnicu u prizemlju zgrade, navedeno je u oglasnoj dokumentaciji.

Javno nadmetanje će se održati 22. juna 2022. godine.

Više detalja OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.