Izvor: eKapija | Sreda, 27.04.2022.| 15:26
Izdvojite članak Odštampajte vest

Građevinsko društvo Knez u Šapcu planira gradnju objekta sa 13 stanova i dve poslovne jedinice

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/ThomasWolter)
Građevinsko društvo Knez d.o.o. Šabac planira izgradnju stambeno-poslovnog objekta na kat.p.b. 5821 u Ulici Vlade Jovanovića.

Projektovano je 13 stambenih jedinica i dve poslovne jedinice, a spratnost objekta Po+P+1+Ps.

U okviru podrumske etaže projektom je predviđeno obezbeđivanje parking i garažnih mesta, stanarskih ostava i tehničkih prostorija. Parkiranje je u potpunosti rešeno u okviru gabarita podrumske etaže u vidu parking mesta i garažnih mesta. Za potrebe parkiranja obezbeđeno je šest parking i pet garažnih mesta.

Prizemna etaža je projektovana u dva korpusa, tako da je u severozapadnom korpusu do ulice (ulaz 1) obezbeđen pristup stambenom delu preko unutrašnjeg stepeništa i lifta. U tom delu na nivou prizemlja organizovan je Stan 1.1, jednosoban, orjentisan ka ulici i Stan 1.2, dvosoban, orjentisan ka jugozapadu.

U jugoistočnom korpusu, u dnu parcele, pristup stambenom delu je obezbeđen je preko unutrašnjeg stepenišnog prostora bez lifta. U tom delu u nivou prizemlja organizovane su dve poslovne jedinice Poslovni prostor 1 i Poslovni prostor 2 i jedna stambena jedinica – Stan 2.1, koja se sastoji od predsoblja, kupatila, spavaće sobe, kuhinje, dnevne sobe i terase.

Etaža 1. sprata je projektovana tako da se preko jezgra sa liftom i stepenicama (ulaz 1) pristupa etaži prvog
sprata gde su projektovana dva stana. Stan 1.3 koji se sastoji od predsoblja, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom, dve spavaće sobe i terase na koju je obezbeđen izlaz iz dnevnog boravka i iz jedne spavaće sobe. Stan 1.4 koji se sastoji od predsoblja, kupatila, toaleta, kuhinje sa ostavom dnevne sobe sa trpezarijom, tri spavaće sobe i terase.

Preko druog jezgra bez lifta (ulaz 2) obezbeđen je pristup stanovima na 1. spratu i to stan broj 2.2 koji se sastoji od predsoblja kupatila, kuhinje koja je povezana sa dnevnom sobom i dve spavaće sobe i terase, stan broj 2.3 koji se sastoji od predsoblja, kupatila, kuhinje koja je povezana sa dnevnom sobom, jednom izdvojenom spavaćom sobom
i jednom terasom, stan broj 2.4 koji se sastoji od predsoblja kupatila, ostave , kuhinje koja je povezana sa dnevnom sobom, dve izdvojene spavaće sobe i terasom.

Etaža Ps je projektovana tako da se preko jezgra sa liftom i stepenicama (ulaz 1) pristupa etaži gde su projektovana dva stana. Stan 1.5 koji se sastoji od predsoblja, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom, dve spavaće sobe i terase na koju je obezbeđen izlaz iz dnevnog boravka i iz jedne spavaće sobe. Stan 1.6 koji se sastoji od predsoblja, kupatila, toaleta, kuhinje sa ostavom dnevne sobe sa trpezarijom, tri spavaće sobe i terase.

Preko drugog jezgra bez lifta (ulaz 2) obezbeđen je pristup stanovima na 2. spratu i to stan broj 2.5 koji se sastoji od predsoblja kupatila, ostave, kuhinje koja je povezana sa dnevnom sobom i dve spavaće sobe, stan broj 2.6 koji se sastoji od predsoblja, kupatila, kuhinje koja je povezana sa dnevnom sobom, jednom izdvojenom spavaćom sobom i jednom terasom, stan broj 2.7 koji se sastoji od predsoblja, ostave, kupatila, kuhinje koja je povezana sa
dnevnom sobom i terasom, dve izdvojene spavaće sobe.

Bruto površina nadzemnog dela objekta je 1377,26 m2, a ukupna bruto izgrađena površina je 1983,99 m2.

Kolski pristup omogućen je iz Ulice Vlade Jovanovića.

Sve zelene površine planirane su u okviru predmetne parcele u zadnjem delu parcele.

Objekti koji postoje na parceli biće srušeni.

Elaborat je izradilo JP Infrastruktura Šabac, a projektant je GD Knez.

A.K.
Pogledajte lokaciju
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.
Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Testiraj besplatno!
Prijavite se na naš dnevni ekonomski bilten koji će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana.
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.
Testiraj besplatno!
Testiraj besplatno!
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Testiraj besplatno!

Ako ste već korisnik, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE