NavMenu

Savremeno poslovno okruženje u samom srcu Novog Beograda - Bridge Plaza u završnoj fazi izgradnje

Izvor: Promo Utorak, 12.04.2022. 10:25
Komentari
Podeli
Poslovni kompleks Bridge Plaza (Foto: CBS International)Poslovni kompleks Bridge Plaza
Srpsko tržište nekretnina će uskoro postati bogatije za još jedan moderan poslovni objekat. Reč je o već poznatom poslovnom kompleksu Bridge Plaza, koji će činiti poslovna zgrada sa dve lamele, čija se završna faza izgradnje bliži kraju.

Renomirani investitor Floor Art koncipirao je projekat tako da je jedna lamela namenjena iznajmljivanju, a druga prodaji poslovnog prostora.

Dokaz aktivnog tržišta poslovnog prostora u Beogradu je i činjenica da je u veoma kratkom roku realizovana prodaja celokupne lamele od 8 spratova.

Uprkos izmenjenom, hibridnom načinu poslovanja u proteklom periodu, potražnja za poslovnim prostorom nije usporila. Štaviše, kako se rad od kuće nije dokazao u potpunosti efikasnim, sve veći broj kompanija bira da se vrati u kancelarije, što je rezultiralo većom tražnjom za kancelarijskim prostorom.

Projekat Bridge Plaza predstavlja idealan izbor za ovakve klijente, kao i za one koji žele da osveže svoj poslovni prostor, ili za one koji su spremni da po prvi put otvore svoje kancelarije u Beogradu. Zastupnik za izdavanje ovog jedinstvenog kompleksa je vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

Sam projekat se prostire na preko 16.000 kvadrata bruto građevinske površine, i pored već spomenute dve lamele koje raspolažu sa 8 spratova kancelarijskog prostora i prizemljem za maloprodajni prostor namenjen uslužnim delatnostima, Bridge Plaza poseduje i 3 nivoa podzemne garaže sa preko 160 parking mesta. Kancelarijski prostor je projektovan tako da pruža maksimalnu fleksibilnost kada je reč o prilagođavanju prema potrebama zakupaca, gde su površine spratova namenjenih izdavanju 500 ili 1.000 m2. Još jedna prednost ovog poslovnog kompleksa jeste njegova lokacija, nalazi se na izvanrednoj i izuzetno pristupačnoj lokaciji, u najlepšem delu Novog Beograda, centralnoj poslovnoj zoni, duž Bulevara Milutina Milankovića u bloku 43.


Zahvaljujući izuzetnoj fleksibilnosti prostora i mogućnosti apsolutne prilagodljivosti najrazličitijim konceptima poslovanja kompanija zakupaca, interesovanje domaćih ali i međunarodnih kompanija je već značajno, a useljenje prvih zakupaca u novi poslovni prostor se očekuje u septembru ove godine. Ukoliko vašu kompaniju vidite u novoj, jedinstvenoj poslovnoj oazi, pravo je vreme da pružite šansu Bridge Plazi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Cena izgradnje Tiršove 2 porasla na 141,6 mil EUR - Ugovor dodeljen konzorcijumu 10 firmi

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je odluku o dodeli ugovora za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2 grupi ponuđača koja se i jedina javila na prethodni tender, a vrednost dodeljenog ugovora je 141 mil EUR sa PDV-om (16,6 milijardi dinara). Konzorcijum firmi SMB Gradnja, W.D. Concord West, Telegroup, MPP Jedinstvo ad Sevojno, A.R.J Technology, DBS, Elektrozapad, Ipon Sistem, Premer Savković i PP Inženjering Stojanović je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.