NavMenu

Good Properties gradi novu stambeno-poslovnu zgradu na Novom Beogradu - U planu i poslovni apartmani (FOTO)

Izvor: eKapija Sreda, 24.11.2021. 11:34
Komentari
Podeli
(Foto: Dalmak Beograd)
Kompanija Good Properties planira da u Vojvođanskoj ulici na Novom Beogradu izgradi novi stambeno-poslovni objekat.

Građevinska parcela ima pristup dvema saobraćajnicama Ulici Vojvođanskoj, sa jugoistočne strane i Ulici Pere Segedinca, sa severozapadne strane parcele. Parcela je približno pravougaonog oblika, na ravnom terenu.

Na građevinskoj parceli se projektuje stambeno-poslovni objekat, spratnosti Po+P+4+Ps. Nije predviđena fazna izgradnja.

Garaža ima kapacitet 65 parking mesta, od koji su 62 projektovana u sistemu Wohr parklift 450 (360-210) i tri parking mesta propisanih dimenzija za osobe sa invaliditetom.

Površina garaže je 1.412 m2. Osim garaže, u podrumu su projektovane tehničke prostorije za sprinkler i vodomere i vertikalne komunikacije stepeništa i liftovi za pešački pristup podrumu.

Prizemlje objekta projektovano je na koti +0.10 (77.50). U delu prizemlja prema Ulici Vojvođanskoj, projektovana su tri lokala ukupne neto površine 492,79 m2. Pristupi i ulazi u ove lokale su direktno iz Vojvođanske ulice.

U delu prizemlja prema Ulici Pere Segedinca, projektovan je jedan lokal, neto površine 203,35 m2. Pešački pristup ovom lokalu je iz Ulice Pere Segedinca.

Pešački pristup stambenom ulazu u objekat je iz Ulice Pere Segedinca. Stambeni ulaz je projektovan u prizemlju, na dvorišnoj fasadi prema Ulici Pere Segedinca.

(Foto: Dalmak Beograd)
U prizemlju je takođe projektovan ulaz u poslovne apartmane (projektovani na prvom spratu) kao i prostorije u okviru stambene namene: toplotna podstanica i ostava za bicikle, i vertikalne komunikacije stepeništa i liftovi za pristup stanovima na spratovima.

Na prvom spratu projektovano je sedam stanova i tri poslovna apartmana. Neto površina poslovnih apartmana je 215,58 m2.

Na drugom, trećem i četvrtom spratu projektovano je po 10 stanova, a na petom - povučenom spratu, projektovano je šest stanova.

U objektu su ukupno projektovana 43 stana, na prvom, drugom, trećem, četvrtom i petom spratu, poslovni prostorp u prizemlju i tri poslovna apartmana na prvom spratu.

Neto korisna površina stanovanja je 3.295,28 m2, a neto površina poslovanja je 911,72 m2. Ukupna neto korisna površina je 4.207 m2.

Nosilac izrade projekta je preduzeće Dalmak Beograd.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.02.2024.  |  Energija

Istražujemo: Gde su danas pobednici aukcija za obnovljive izvore energije - Pupin najbrži, Kinezi stigli na Crni vrh

Uspešne, najbolje i najveće u regionu, primer za druge zemlje - ovo su samo neki od epiteta kojima su domaći i strani investitori i bankari ocenili aukcije za dodelu tržišnih premija za obnovljive izvore energije koje su u Srbiji održane prvi put prošle godine. Zadovoljstvo nije krilo ni Ministarstvo rudarstva i energetike, saopštivši da procenjena vrednost investicija svih elektrana iznosi 1,26 mlrd EUR. O ozbiljnosti dobijenih ponuda

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.