NavMenu

U Branešcima bi mogla da se grade dva stambena objekta sa četiri sprata i potkrovljem

Izvor: eKapija Ponedeljak, 20.09.2021. 13:04
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: shutterstock.com/ilkercelik)Ilustracija
Opština Čajetina izdala je lokacijske uslove za za izgradnju dva stambena objekta na katastarskoj parceli broj 3700/3 KO Branešci.

Građevinska parcela formira se u okviru postojeće katastarske parcele broj 3700/3 КO Branešci. Površina parcele je 866 m2 i nalazi se na periferiji Zlatibora.

Moguće je građenje stambenih objekata, kao i ugostiteljskih objekata za smeštaj, ishranu i piće (hotel, garni hotel, apart hotel, turističko naselje, restoran i sl.), objekata trgovine, poslovanja, sportskih igrališta, dvorana, akva parkova.

Maksimalna spratnost stambenih objekata koji su u planu je P+4+Pk. Ukupna BRGP na građevinskoj parceli je 273 m2.

Fasada objekta (građevinska obrada i elementi) treba da ispunjava uslov poštovanja konteksta prirodnog ambijenta i pretežnog arhitektonskog stila. Preporuka je da se prilikom projektovanja izbegava primena arhitekture "radikalnog eklekticizma", "pseudo-postmodernizma" i "napadnog folklorizma" i slično.

Obavezno je obezbeđivanje parking mesta po principu jedno parking mesto za jedan stan.

A. K.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Air Serbia: U Beograd stigao osmi ATR 72-600, uskoro ulazi u saobraćaj

Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je da je u Beograd stigao osmi avion ATR 72-600, koji bi posle obaveznih procedura trebalo da uđe u saobraćaj te kompanije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF. U boje i oznake srpske nacionalne avio-kompanije avion je ofarban u Tuluzu, a od 10. marta bio je u proceduri primopredaje i tehničkih kontrola u Francuskoj, navodi se u saopštenju. Izvršni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.