NavMenu

U Somboru u planu izgradnja zgrade sa 21 stanom

Izvor: eKapija Petak, 03.09.2021. 13:37
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Roman023_photography/shutterstock.com)Ilustracija
Tomislav Raković iz Sombora u ovom gradu planira višeporodični stambeni objekat, za koji je projekat uradio Projektni biro za projektovanje i inženjering Epos iz Apatina.

Parcela se nalazi u Valjevskoj ulici. Ovde će se graditi objekat spratnosti Pr+2+Pk, nakon što se uklone postojeći. U planu je 21 stan različitih struktura. Površine stanova se kreću od min. 26,10 m2 do maks. 62,70 m2. Prosečna
veličina stana je 34,53 m2. U prizemlju će se nalaziti četiri stana, na dva sprata po šest stanova, a u potrkovlju pet stanova.

Ukupna neto površina je 1319,99 m2.

Objekat će imati parking prostor sa 22 mesta - 18 parking mesto se nalaze ispod nastrešnica,dve garaže u objektu i dva su otvorena.


U planu je i uređeno zelenilo. Prоstоr zеlеnih pоvršinа оplеmеnićе sе visokim i niskim rastinjem visokog dekorativnog svojstva i cvetnjacima. U prostoru parcele uz parking mesta predviđena je sadnja drvoreda lišćara.

Projekat se nalazi na javnom uvidu do 10. septembra, a moguće ga je pogledati na sajtu Grada, kao i u zgradi Gradske uprave Grada Sombora.

A. K.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.