NavMenu

Prodaje se preduzeće Partizanski put - 278 miliona dinara početna cena za objekte u Višnjici i eksplotaciono polje kod Niške Banje

Izvor: eKapija Petak, 20.08.2021. 12:10
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: sabthai/shutterstock.com)Ilustracija
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je dva oglasa prodaje preduzeća Partizanski put u stečaju.

Prvi oglas odnosi se na prodaju imovine stečajnog dužnika po početnoj ceni od 196.534.795 dinara koja uključuje 11 objekata u Višnjici.

Kao najvrednija imovina navedeno je 5 zgrada ostalih industrijskih delatnosti, 2 garaže, benzinska stanica, trafostanica, vanknjižni objekti u koje spadaju tri nadstrešnice i magacin zapaljivog materijala.

Imovina se kupuje u viđenom stanju bez pružanja garancije, a pravo na učestvovanje imaju sva pravna i fizička lica koja uplate depozit u visini od 500.000 dinara.

Drugi oglas odnosi se na prodaju eksploatacionih prava stečajnog dužnika na eksploatacionom polju Ostrovica kod Niške Banje kao i vanknjižna imovina koja uključuje nadstrešnice, magacine i objekat za smeštaj radnika po početnoj ceni od 82.105.302 dinara.

Pravo na učestvovanje u ovoj ponudi takođe imaju sva pravna i fizička lica, koja su prethodno uplatila depozit u visini od 200.000 dinara.

Obe prodaje će se obaviti putem javnog nadmetanja koje će biti održano 21. septembra sa početkom u 11:00 časova na adresi Terazije 23 u Beogradu. Sve bliže informacije o prodaji predmetne imovine možete saznati OVDE i OVDE.

Preduzeće Partizanski put nalazi se u stečaju od 2016. godine čija je pretežna delatnost bila izgradnja puteva i auto-puteva.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.