NavMenu

Loznica dobija ritejl park na površini od skoro 10.000 m2 i sa 19 lokala

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.07.2021. 14:37
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pressmaster/shutterstock.com)Ilustracija
U Bulevaru Dositeja Obradovića, u Loznici, u planu je izgradnja ritejl parka koji će se prostirati na površini od 9.632 m2.

Investitor EP-Belt d.o.o. iz Loznice podneo je zahtev za izradu urbanističkog projekta, a kako je navedeno u dokumentaciji, novi poslovni kompleks gradiće se na parceli gde već postoji nekoliko objekata. Postojeća poslovna zgrada strukture P+2 biće zadržana u svojim gabaritima i za nju je predviđenja potpuna rekonstrukcija. Svi ostali pomoćni objekti, koji uključuju magacinske prostore i prijavnice biće potpuno uklonjeni i na njihovom mestu biće izgrađeni nobi objekti sturkture P+O.

U urbanističkom projektu je navedeno da se na postojeću poslovnu zgradu planira dogradnja, sa prednje, i sa obe bočne strane, objekata u formi u kojima će biti smešteni lokali. Prodajni deo budućeg kompleksa orijentisan je ka prednjem delu, gde se istovremeno planira parkiranje i izgradnja putnog pristupa teretnim i dostavnim vozilima.

U centralnom objektu trgovine biće smešteno 12 lokala, dok je u izdvojenom objektu planirano 7 lokala manjih površina, kao i javni toalet za buduće kupce u novom tržnom centru.

Za potrebe ritejl parka, postojeći objekat na ovoj parceli pretrpeće određene izmene. Prizemlje će biti pretvoreno u poslovni prostor, odnosno lokal, a na spratovima će se zadržati sadašnja namena i te prostorije biće korišćenje za smeštaj kancelarija i administracije preduzeća koji budu poslovali u okviru kompleksa.

Za potrebe korisnika ka objektu su planirana dva kolska pristupa iz Ulice Boška Matića, a uz njih biće postavljeni i pešački prilazi - jedan iz pomenute ulice, a drugi iz Bulevara Dositeja Obradovića. Takođe, na neizgrađenim delovima parcele biće postavljene zelene površine koje treba da oplemene čitav prostor.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.