NavMenu

Na Mirijevu će se graditi novi stambeni kompleks sa 130 stanova površine 4.000 m2

Izvor: eKapija Ponedeljak, 28.06.2021. 14:16
Komentari
Podeli
(Foto: IBM Consult/urbanistički projekat/printscreen)
Firma Oaza M planira izgradnju novog stambenog kompleksa sa 130 stanova na Mirijevu, tačnije u ulici Mirijevsko brdo broj 52, površine 4.021 m2, koje će pripadati opštini Zvezdara.

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove oglasio je javnu prezentaciju Urbanističkog projekta za ovaj objekat. Kako se navodi u projektu, buduća zgrada biće namenjena isključivo stanovanju bez komercijalnih sadržaja.

Struktura objekta je Po+P+Sp3+PS. Objekat će biti građen sa dve lamele, odnosno sa dva ulaza. U podzemnim delovima zgrade biće postavljene dve garaže, a u nadzemnim delovima izgrađeni stanovi. Struktura je zamišljena tako da se u prizemlju nalazi 26 stambenih jedinica, po 13 za svaki ulaz. Ostali spratovi prate istu strukturu i na njima će biti izgrađeno 13 tipskih stanova različitih površina.

Za potree budućih rezidenata investitor je predviode 143 parking mesta, kao i zelene površine u vidu ukrasnih sadnica i travnatih podloga zarad što udobnijeg života stanara.

Urbanistički projekat izradila je firma Ibm consult, a gradnja objekta može da se izvodi fazno jer je dilotacijom podeljen na dva jednaka dela, pri čemu svaki deo predstavlja celinu za sebe koja može biti završena u jednoj fazi projekta.

N. I.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.